Οι πρώτες κινήσεις για τη νέα Τούμπα

Οι πρώτες κινήσεις για τη νέα Τούμπα

Το σύνθημα για την έναρξη του project της νέας Τούμπας από τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Δημογιάννη.

Ο Γιάννης Δημογιάννης είναι ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο άνθρωπος που εδώ και δύο χρόνια έχει κάνει σοβαρή προεργασία στο θέμα της νέας Τούμπας.

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία της μακέτας που είχε ετοιμάσει η εταιρία AETER για τη νέα Τούμπα (κατά παραγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και τη συνόδευσε με το σχόλιο "Ξεκινάμε".

Με την υποσημείωση ότι η τελική μορφή της Τούμπας δεν θα είναι αυτή που παρουσιάζεται στην μακέτα (δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό το κέλυφος στο υπάρχον οικόπεδο), πρέπει να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά ο κ. Δημογιάννης προανήγγειλε τις κινήσεις που από αύριο θα γίνουν για να προωθηθεί το project του νέου γηπέδου (επαφές με τον Δήμο, τη διοίκηση του Κατανζογλείου κ.α.)

Τέλος, αποκαλύπτεται ότι πέρα από την απόφαση του Σαββίδη για γκρέμισμα και χτίσιμο από τη αρχή, στο νέο γήπεδο θα υπάρχει και μουσείο ιστορίας της ομάδας, ενώ το πάρκινγκ πιθανότατα θα είναι υπόγειο στον περιβάλλοντα χώρο του τωρινού γηπέδου.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24