ΠΑΟΚ

Οι Πολωνοί "τρίβουν τα χέρια τους" για το 15% του Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Πρώτο θέμα στα πολωνικά MME το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον Πρίγιοβιτς, καθώς η Λέγκια είχε βάλει ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Πού βρίσκεται το φλερτ του 27χρονου με ομάδες από το Νησί;

Τις τελευταίες μέρες είναι διαδοχικά τα δημοσιεύματα στην Πολωνία για το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον Σέρβο φορ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Γίνονται συνεχείς αναφορές στα ονόματα της Έβερτον, της Χάντερσφλιντ και της Λιντς και υπογραμμίζεται με έντονα γράμματα το γεγονός ότι η Λέγκια είχε βάλει ποσοστό μεταπώλησης 15%, όταν συμφώνησε με τον "Δικέφαλο" για την μετακίνηση του υψηλόσωμου φορ στην Τούμπα.

Οι Πολωνοί ορέγονται έως και 1.500.000 ευρώ κέρδος, αφού, ως γνωστό, η ρήτρα αποδέσμευσης του Πρίγιοβιτς φτάνει στα 10.00.000 ευρώ.

Προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το πιθανότερο, όπως φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ, είναι ο Πρίγιοβιτς να συνεχίσει να αποτελεί το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι (έχει συμβόλαιο ως το 2021).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ