ΠΑΟΚ

Οι "πινελιές" του Ιβιτς

Οι "πινελιές" του Ιβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς δουλεύει στην αλλαγή των βασικών αρχών του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Ενοχλήσεις για τους Σκόνδρα και Γκολάσα.

O ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Βλάνταν Ιβιτς εκτός από το να προετοιμάσει τους "ασπρόμαυρους" για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δουλεύει και για την αλλαγή των βασικών αρχών του παιχνιδιού του "Δικεφάλου" στο υπόλοιπο της σεζόν προσπαθώντας παράλληλα να περάσει την δική του φιλοσοφία.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (10/3), υπήρχε δουλειά στη φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητα, υπήρχαν ασκήσεις για την ανάπτυξη από την αμυντική γραμμή, για την κυκλοφορία της πάλας, για τα τελειώματα αλλά και για τα γεμίσματα από τα άκρα.

Από εκεί και πέρα, οι Μπερμπάτοφ, Χατζηισαϊας και Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Τσίμιροτ τρέξιμο στο γήπεδο ενώ οι Γλύκος, Ζάιρο και Ροντρίγκες συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Σκόνδρας και Γκολάσα έμειναν προληπτικά στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και τους προσαγωγούς αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως θα υποβληθούν σε μαγνητική οι Σκόνδρας και Γκολάσα ενώ την Παρασκευή θα υπάρχουν νεότερα για την υπόθεση παραμονής του Πάολο Αρτίκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ