ΠΑΟΚ

Οι οδηγίες του ΠΑΟΚ προς τους εκδρομείς του Γκελζενκίρχεν

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ, οπαδοί MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε όλες τις χρηστικές πληροφορίες που αφορούν στο ταξίδι των οπαδών του στην Γερμανία, για το παιχνίδι της Τετάρτης (22/2) με τη Σάλκε.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώσει τον κόσμο του για το ταξίδι στο Γκελζενκίρχεν και την αναμέτρηση με τη Σάλκε, στη ρεβάνς του 0-3 της Τούμπας για τους "32" του Europa League, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας χρηστικές πληροφορίες για το σημείο συνάντησης στη Γερμανία, αλλά και άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά: "Οι θύρες που θα φιλοξενήσουν τους οπαδούς μας θα είναι ανοικτές από τις 15:30 (τοπική ώρα). Η Αστυνομία του Γκελζενκίρχεν έχει ορίσει ως σημείο συνάντησης των οπαδών το Gelsenkirchen Buer (λίγα λεπτά από τον σταθμό των τρένων), όπου θα υπάρχει ειδικά για τους εκδρομείς σημείο εξυπηρέτησης με προσωπικό που θα μιλά ελληνικά, ενώ για οποιαδήποτε απορία θα λειτουργεί και η τηλεφωνική γραμμή: 0209/365 8888

Τα Λεωφορεία από την Ελλάδα ή την Ευρώπη θα παρκάρουν στο πάρκινγκ P7, που θα είναι ανοικτό αποκλειστικά για εκείνους. Στο σημείο έχει προβλεφθεί να λειτουργεί αναψυκτήριο για τους εκδρομείς. Τα ΙΧ με φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα παρκάρουν στο πάρκινγκ Ε1.

Οι οπαδοί από τους συνδέσμους του Ντόρτμουντ και Ντίσελντορφ που θα φτάσουν με τρένο, θα οδηγηθούν στο Gelsenkirchen Buer κι από κει με λεωφορεία στο γήπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα έχει προβλεφθεί η μεταφορά τους στον σταθμό των τρένων για την αναχώρησή τους.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο από τη Γερμανία, παρακαλούνται να εισέλθουν στην θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό τους (εκτός από το Βόρειο πέταλο, που για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπονται φιλοξενούμενοι οπαδοί) και να μην συνωστίζονται έξω από την θύρα των φιλοξενουμένων".

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΤΙ

Ο Ιταλός Λούκα Μπάντι θα είναι ο διαιτητής του αγώνα της Τετάρτης. Ο 43χρονος είχε διαιτητεύσει και τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Βαλερέγκα (0-1) και Άλκμααρ - ΠΑΟΚ (1-1) για το Γιουρόπα Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι Μάουρο Τονολίνι και Ματτέο Πασέρι, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Πάολο Βαλέρι και Μάρκο Γκουίντα και τέταρτος ο Αντρέα Κρίσπο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ