ΠΑΟΚ

Οι Κροάτες "βλέπουν" φλερτ ΠΑΟΚ-Μπράνταριτς

Οι Κροάτες "βλέπουν" φλερτ ΠΑΟΚ-Μπράνταριτς

Ο Φιλίπ Μπράνταριτς είναι ένας από τους παίκτες της Ριέκα που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ριέκα, Σρέτσκο Γιούρισιτς αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι οι επαφές της κροατικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ δεν εξαντλήθηκαν μόνο στην υπόθεση του δανεισμού του Μαρίν Λέοβατς, αλλά έγινε και συζήτηση για έναν-δύο παίκτες που ενδιαφέρουν τον Δικέφαλο και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι τα ονόματα τους να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο.

Στην Τούμπα αυτή την περίοδο δεν εστιάζουν σε οτιδήποτε άλλο πλην της πορείας πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως από την Κροατία έρχονται πληροφορίες για το ποιοι μπορεί να είναι οι παίκτες της Ριέκα που έχει βάλει στην μεταγραφική λίστα του ο Δικέφαλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Sport24.gr από την Κροατία και ανθρώπους που ασχολούνται στενά με το ρεπορτάζ της Ριέκα, ένας από τους παίκτες που έχει μπει στο στόχαστρό του ΠΑΟΚ είναι ο Φιλίπ Μπράνταριτς.

Πρόκειται για τον 26χρονο αμυντικό μέσο, με ύψος 1.85, βασικό στέλεχος της εθνικής Κροατίας. Το όνομά του είχε "παίξει" πρόσφατα και για τον Ολυμπιακό (όπως και για την Μπολόνια, που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έκανε και κίνηση να τον αποκτήσει αλλά η προσφορά της απορρίφθηκε), ωστόσο οι Κροάτες που αξιολογούν την αξία του κοντά στα 5.000.000 ευρώ δεν βιάζονται να τον πουλήσουν, αφού ποντάρουν σε μία καλή παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουν συμβόλαιο μαζί του ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Μπράνταριτς αντιμετώπισε τόσο τον Ολυμπιακό (στα προκριματικά του Champions League), όσο και την ΑΕΚ (στους ομίλους του Europa League) φέτος από δύο φορές.

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς είναι "προϊόν" των Ακαδημιών της Χάιντουκ και από αφού έκανε το "αγροτικό" του για δύο χρόνια στην Πρίμορατς, εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα της Χάιντουκ το 2013 με προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ. Από τον Φεβρουάριο του 2015 ανήκει στην Ριέκα που τον αγόρασε από την Χάιντουκ και φέτος μετρά 29 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ.

Photo Credits: Rijeka Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ