ΠΑΟΚ

Οι γεμάτες κερκίδες "φτιάχνουν" τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Τα πρωινά σχόλια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μετά την αλλαγή της τιμωρίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από την Επιτροπή Εφέσεων.

Με χαμόγελα και ικανοποίηση "γιατί πήραμε πίσω βαθμούς που κερδίσαμε με τον ιδρώτα μας στο γήπεδο" υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για αλλαγή κατά τα 2/3 στην αρχική τιμωρία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αρκετοί σχολίαζαν και την κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσφύγει στο Διαιτητικό για να πετύχει τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, "να μπούμε στο γήπεδο και εκεί να δείξει ποια ομάδα είναι η καλύτερη".

Ωστόσο, επειδή το μυαλό όλων είναι στον "τελικό" με την ΑΕΚ, αυτό που συζητήθηκε περισσότερο είναι η διεξαγωγή του με την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες.

"Ήταν πολύ άσχημο πολύ το γεγονός ότι θα παίζαμε ένα τόσο σημαντικό ματς χωρίς τον κόσμο μας, γι' αυτό είναι πολύ σημαντική η απόφαση να γίνει ο αγώνας με ανοιχτές θύρες. Ξέρουμε τη δύναμη του κόσμου του ΠΑΟΚ, θα μας δώσουν μεγάλη ώθηση", ήταν η σκέψη που κυριαρχούσε στα μυαλά των περισσότερων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φτιάξε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Φωτογραφίες απ' τις ουρές έξω απ' τα εκδοτήρια της Τούμπας
Κυριάκος: "Είναι και δίκαιο και ηθικό"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ