ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δύο δρόμοι του Ουάρντα μετά την τιμωρία του από τον ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ήταν μαθηματικά βέβαιο πως οι σχέσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Αμρ Ουάρντα θα περνούσαν από χίλια κύματα, με τον Αιγύπτιο να καλείται τώρα να επιλέξει ποιο... δρόμο θα ακολουθήσει.

Από την μια ο Ρουμάνος τεχνικός που έχει δείξει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ότι βάζει πάνω από όλα την καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.Από την άλλη ο Αιγύπτιος με το αυξημένο "εγώ", την αίσθηση, (για την οποία έχει και αποδείξεις από την βράβευση του για την περασμένη σεζόν) ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι.

Ο Αιγύπτιος αντέδρασε όταν κατάλαβε πως δε θα είναι στην ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ και έμεινε εκτός αποστολής. Δεν έκανε κάτι τραβηγμένο, αλλά δεν έκρυψε και τη δυσφορία του. Αυτό ο Λουτσέσκου θα μπορούσε να το ανεχθεί. Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα στην προπόνηση των παικτών που δεν ήταν στη 18άδα ήταν αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον Ρουμάνο τεχνικό. Και μάλλον δικαιολογημένα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι "κομμένοι" ήταν εκεί.

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ουάρντα δείχνει δυσφορία καθώς θεωρεί πως δεν έχει πάρει το χρόνο συμμετοχής που δικαιούται να έχει.

Ο Λουτσέσκου έχει δείξει την περασμένη αγωνιστική περίοδο πως τα καταφέρνει με τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών του. Ακόμη και ο ίδιος έχει παραδεχθεί δημόσια ότι οι σχέσεις του με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν ήταν πάντα οι καλύτερες δυνατές, ωστόσο στο τέλος τα βρήκαν και η συνεργασία τους είναι κάτι παραπάνω από αρμονική.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ

Ωστόσο η περίπτωση του Ουάρντα είναι ιδιάζουσα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Και αυτό διότι ο παίκτης δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι ο συναγωνισμός στον ΠΑΟΚ είναι τέτοιος που κάποιες φορές θα πρέπει να μένει εκτός ακόμη και από την αποστολή ενός αγώνα.

Κάτι που θα γίνει και άλλες φορές όσο υπάρχει το πρόβλημα με τους έξι μη κοινοτικούς. Όπως στον αγώνα με τον Πανιώνιο έμεινε εκτός ο Ζαμπά, όπως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έμεινε εκτός ο Χατσερίντι έτσι έμεινε και ο Ουάρντα εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ

Από την άλλη, όμως, και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι θα πρέπει να του δώσει και άλλη ευκαιρία. Όπως έκανε και το προηγούμενο καλοκαίρι όταν εισηγήθηκε την επιστροφή του στην Τούμπα.

Για την ώρα ο Αιγύπτιος τελεί υπό τιμωρία. Δεν θα παίξει ούτε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, ούτε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει αν δείξει έμπρακτη και ειλικρινή μεταμέλεια.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν καταφέρει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και τους προπονητή του, τότε το μέλλον του στον ΠΑΟΚ θα είναι δυσοίωνο. Κάτι που δε θέλουν να συμβεί ούτε οι συμπαίκτες του και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πάρουν και αυτοί πρωτοβουλίες να μιλήσουν μαζί του και να το συνετίσουν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ