ΠΑΟΚ

Οι δανεικοί σκόρερ του ΠΑΟΚ

Οι δανεικοί σκόρερ του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ποια είναι πεπραγμένων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού. Σκόραραν οι Ουάρντα και Χαρίσης.

Οι Αμρ Ουάρντα και Χάρης Χαρίσης πέτυχαν γκολ με τις φανέλες του Ατρομήτου και την Σιντ Τρούιντεν αντίστοιχα, ενώ ο Ερικ Σάμπο έδωσε ασίστ για λογαριασμό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Στην καταγραφή της πορείας των δανεικών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Πέδρο Ενρίκε

Οι δανεικοί σκόρερ του ΠΑΟΚ

Μία ακόμα νίκη για την Καραμπάγκ στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, η οποία επιβλήθηκε 1-0 της Νέφτσι Μπακού με γκολ του Μεντβέντεφ στο 25′. Ο Πέδρο Ενρίκε πέρασε σαν αλλαγή στο 68′ στην θέση του Ντάνι Κιντάνα.

Ζάιρο

Η Σέριφ Τίρασπολ του Ζάιρο δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο.

Ερικ Σάμπο

O Έρικ Σάμπο έπαιξε σε ολόκληρη την αναμέτρηση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην έδρα της Χαποέλ Άκρε, που βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την νίκη με 1-3. Ο Σάμπο μάλιστα ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι και έβγαλε και την ασίστ στο τρίτο γκολ της ομάδας του.

Χάρης Χαρίσης-Στέλιος Κίτσιου

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Σιντ Τρούιντεν πέτυχε ο Χάρης Χαρίσης στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Μουσκρόν με 1-1. Ο Χαρίσης, όπως και ο Στέλιος Κίτσιου πήραν φανέλα βασικού με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στην αναμέτρηση με εξαιρετική κεφαλιά και να αποχωρεί από το παιχνίδι στο 81′ και τον δεύτερο να βγάζει όλο το 90λεπτο στο δεξί άκρο της άμυνας με θετική παρουσία.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Χατζηισαΐας-Δημήτρης Γιαννούλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΥΑΡΝΤΑ
Ουάρντα ICON

Άλλη μία σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο, με 1-3 στην έδρα του Πλατανιά, στην φετινή Super League Σουρωτή, άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για τους τρεις δανεικούς του Δικεφάλου. Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηισαΐας είχαν καλή απόδοση στο αμυντικό κομμάτι, ενώ ο Αμρ Ουάρντα μετά τα δύο τέρματα που έβαλε μέσα στην εβδομάδα κόντρα στην Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας, βρήκε δίχτυα και στα Περιβόλια με ένα όμορφο πλασέ. Ο Αιγύπτιος αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις.

Λάζαρος Λάμπρου

90λεπτο για τον Λάζαρο Λάμπρου στην μεγάλη νίκη του Πανιωνίου μέσα στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού με 0-1. Ο νεαρός εξτρέμ ήταν θετικός, έτρεξε πολύ και δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα των Πρασίνων.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης μετά από ένα σερί συμμετοχών στην βασική 11άδα του Πλατανιά, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 1-3.

Νίκος Μελίσσας

Οι δανεικοί σκόρερ του ΠΑΟΚ
Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας παρακολούθησε από την πάγκο την εντός έδρας ισοπαλία της Λαμίας με τον Παναιτωλικό με 2-2.

Γιώργος Κάκκο

Ο Γιώργος Κάκκο πήρε φανέλα βασικού στην ήττα της Νέας Σαλαμίνας στην έδρα της Ανόρθωσης με 1-0. Ο νεαρός εξτρέμ αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό του αγώνα.

Νικόλας Ματθαίου

Μπορεί να μην έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής προς το παρόν, αλλά ο Νικόλας Ματθαίου όταν παίρνει την ευκαιρία του, φροντίζει να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Στο παιχνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, ο νεαρός άσος μπήκε στο 88′ και στις καθυστερήσεις μετά από δικό του γέμισμα ο αντίπαλος αμυντικός βρήκε την μπάλα με το χέρι και η Ανόρθωση πήρε την νίκη στο φινάλε με 1-0.

Τάσος Δημητριάδης

Ο Τάσος Δημητρίαδης αγωνίστηκε σε ολόκληρη την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕ Καραϊσκάκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με 3-1. Ο μέσος που ανήκει στον Δικέφαλο είχε καλή παρουσία και δημιούργησε πολλές φάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Στέλιος Πόζογλου-Τίμος Τσελεπίδης

Ο Πανσερραϊκός πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, ο οποίος έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, επομένως οι Τσελεπίδης και Πόζογλου δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο.

Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

O Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Δόξας Δράμας από την Παναχαϊκή με 1-0 στην Πάτρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ