ΠΑΟΚ

Οι δανεικοί δεν παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΥΑΡΝΤΑ
Ουάρντα ICON

Κανένας από τους δανεικούς του ΠΑΟΚ σε Ατρόμητο και Πανιώνιο δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια του "Δικεφάλου" με τις δύο ομάδες για τη Super League Σουρωτή.

Τη Δευτέρα (20/11) θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και σήμερα (17/11) έγινε γνωστό από τη Σούπερ Λίγκα ότι ο Ουάρντα και ο Γιαννούλης έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τιμωρία στο συγκεκριμένο ματς. Ακόμη κι αν δεν ήταν τιμωρημένοι δεν θα αγωνίζονταν και το ίδιο θα συμβεί και με με τον Χατζηισαΐα.

Η απόφαση είναι μέρος της συμφωνίας κυρίων που είχε γίνει ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων όταν αποφασιζόταν ο δανεισμός τους το καλοκαίρι. Σχετικός όρος δεν υπάρχει στα συμβόλαια αφού δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τους κανονισμούς.

Πάνω στην ίδια λογική, δεν θα αγωνιστεί και ο Λάζαρος Λάμπρου στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα έχει και ο ΠΑΟΚ τρεις απουσίες. Δεν θα αγωνιστούν οι Σαμπράνο, Μπισεσβαρ (έχει και άλλες δύο αγωνιστικές να εκτίσει ο Ολλανδός) που αποβλήθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Πέλκας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ