ΠΑΟΚ

Οι απόντες του ΠΑΟΚ ενόψει Λεβαδειακού

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για την πρώτη αναμέτρηση του 2018 κόντρα στο Λεβαδειακό χωρίς τους Γλύκο, Καντουρί, Μακ.

Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με φόντο την αναμέτρηση του Σαββάτου (6/1) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στη Τούμπα.

Στο επίκεντρο του προπονητικού προγράμματος ήταν η τακτική. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα με διάφορες ασκήσεις και στην συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια κατοχής πριν ξεκινήσουν να δουλεύουν με τον Ράζβαν Λουτσέκσου πάνω στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στους Βοιωτούς, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Οσο το ένα βρισκόταν με τον προπονητή, το άλλο έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τρεξίματα.

Ο Εργκούς Κάτσε ένιωσε ενοχλήσεις σε παλιό τραυματισμό του και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί στο γυμναστήριο, παρέα με τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος ταλαιπωρείται από κρυολόγημα, ενώ οι Ελ Καντουρί και Γλύκος δούλεψαν ατομικά. Εκτός πλάνων, πλην των τραυματιών, είναι και ο τιμωρημένος Ρόμπερτ Μακ, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική ποινής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ