ΠΑΟΚ

Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σκέψεις για αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Δευτέρας (30/10, 19:30) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια Τούμπα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκληρώνουν σήμερα το πρωί (10:30) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (30/10, 19:30).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δείξει πως έχει βρει έναν βασικό κορμό παικτών, με τις αλλαγές στην ενδεκάδα να είναι μικρές από αγώνα σε αγώνα (μιλώντας για αυτούς του πρωταθλήματος).

Τα ερωτηματικά συνήθως έχουν να κάνουν με το κέντρο της άμυνας, στο οποίο Κρέσπο και Βαρέλα έχουν μοιραστεί αγώνες από την ημέρα που μπήκε στην ενδεκάδα ο Σαμπράνο, αλλά και τα άκρα της επίθεσης, εκεί που Πέλκας, Μακ, Βιεϊρίνια και Τζάλμα δίνουν κάθε εβδομάδα τη “μάχη” τους, κάτι που συμβαίνει για διάφορους λόγους.

Από τη μια ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει πειστικές εμφανίσεις από τους Βιεϊρίνια και Μακ, από την άλλη ο Τζάλμα επέστρεψε από τραυματισμό και ο Πέλκας που δείχνει να είναι ο πλέον σταθερός σε απόδοση, έχασε τη θέση του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Πέλκας θα παραλάβει τα βραβεία του MVP και του καλύτερου γκολ του Σεπτεμβρίου, σε διαγωνισμό που έγινε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ