ΠΑΟΚ

Οι αλλαγές ενδεκάδας του Λουτσέσκου

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM) EUROKINISSI VIA MOTION TEAM

Τι προτίθεται να αλλάξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ σε σχέση με το προηγούμενο κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η μεγάλη προσθήκη του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι ο Δημήτρης Πέλκας που έλειψε λόγω της επέμβασης στη μύτη από το ματς στο Αγρίνιο. Φορώντας τη μάσκα με το νούμερο 77 γραμμένο πάνω, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, προκειμένου να προσδώσει ενέργεια και ταχύτητα.

Η παρουσία του αντί του τραυματία Ελ Καντουρί (στο Αγρίνιο τον αντικατέστησε ο Μπίσεσβαρ όταν βγήκε), δεν θα είναι η μόνη αλλαγή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκοπεύει να επιβραβεύσει και τον Σάχοβ για τις καλές παρουσίες του στα τελευταία ματς και να τον βάλει παρτενέρ του Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή. Και επίσης, σκέφτεται σοβαρά την χρησιμοποίηση του Μακ ως βασικού, αντί του Λημνιού.

Με αυτά ως δεδομένα, το πιθανότερο σχήμα για να εφαρμόσει το αγαπημένο 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού είναι το εξής: Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία και στην άμυνα από δεξιά θα αγωνιστούν οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Μαουρίσιο και Σάχοβ θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι, ο Πέλκας θα κινείται μπροστά τους και πίσω από τον Πρίγιοβιτς, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν ο Κάμπος (δεξιά) και ο Μακ (αριστερά).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ