ΠΑΟΚ

Οι 32 του ΠΑΟΚ ανά θέση που πηγαίνουν Ολλανδία

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πρωί της Κυριακής (2/7), ο ΠΑΟΚ ξεκινά το ταξίδι του στους... 19 βαθμούς κελσίου. Διαβάστε ποιοι είναι ανά θέση οι 32 που πηγαίνουν Ολλανδία. Δεν πάει στο Χορστ ο Ουάρντα.

Κατά την διάρκεια του Σαββάτου οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν το τελευταίο τους μπάνιο στην θάλασσα καθώς από σήμερα (2/7) θα βλέπουν, δυο φορές τη μέρα, στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου του Χορστ της Ολλανδίας.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς έκανε ελάχιστες παρεμβάσεις στο ρόστερ των παικτών που διαχειριζόταν μέχρι την Παρασκευή. Στην αποστολή, ο Σέρβος τεχνικός, συμπεριέλαβε, ανά θέση τους εξής παίκτες.

Τερματοφύλακες: Μπρκιτς, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Μούτσα

Ακραία μπακ: Μάτος, Κωνσταντινίδης (δεξιά), Λέοβατς, Λεβέκ, Κοροβέσης Δεληγιαννίδης (αριστερά).

Κεντρικοί αμυντικοί: Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Δημητρίου, Πούγγουρας,

Εσωτερικοί μέσοι: Σάχοβ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πατράλης.

Ακραίοι: Τζάλμα, Πέντρο Ενρίκε, Ουάρντα, Μυστακίδης, Λημνιός, Κάκο, Μπίσεσβαρ*, Πέλκας *

Επιθετικοί: Αθανασιάδης, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς, Δημητριάδης*, Ζάιρο.

Οι αστερίσκοι έχουν τοποθετηθεί στους τρεις επιτελικούς μέσους του ρόστερ του Δικεφάλου του βορρά, που τοποθετήθηκαν στο γκρουπ παικτών με βάση την θέση στην οποία αγωνίστηκαν στο οικογενειακό δίτερμα της περασμένης Παρασκευής, στο 4-4-2 του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.

Οι "ασπρόμαυροι" αφήνουν την Θεσσαλονίκη, στην οποία ο υδράργυρος "φλερτάρει" με τους 40 βαθμούς κελσίου τις τελευταίες τρεις ημέρες, και θα βρεθούν στο Χορστ εκεί που η μέση θερμοκρασία από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα είναι, τις τελευταίες ημέρες, στους 19 βαθμούς κελσίου.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΑΡΝΤΑ

Εξάλλου, πριν καν αναχωρήσει για το Χορστ της Ολλανδίας η αποστολή του ΠΑΟΚ μειώθηκε, με τον Αμρ Ουάρντα να μένει στην Θεσσαλονίκη. Για τον Αιγύπτιο έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τον δανεισμό του, μια απόφαση που πάρθηκε τις τελευταίες ημέρες και οριστικοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν και προέκυψε και ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ