ΠΑΟΚ

Οι 18 του Λουτσέσκου ενόψει Λαμίας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Λαμία (15/10, 16:00) στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και το σκεπτικό του καταρτισμού αυτής.

Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί, στο γήπεδο της Τούμπας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία (15/10, 16:00).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωστοποίησε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Κάνιας, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς.

ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥ "ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ"

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λεβέκ, Βαρέλα, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζάλμα. Ο Κουλούρης εκτίει ποινή λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση τη Λάρισα.

Με εξαίρεση τους Λεβέκ και Τζάλμα, που προέρχονται από τραυματισμό, το σκεπτικό της απουσίας των υπόλοιπων τριών από την 18άδα έχει να κάνει με την απουσία τους από τις περισσότερες προπονήσεις που έγιναν στο διάστημα της διακοπής, λόγω της παρουσίας τους στις εθνικές τους ομάδες.

Οι Μακ και Πρίγιοβιτς θα μπορούσαν να είναι "συμπεριληφθεί" σε αυτή τη λογική όμως η απουσία επιλογών στις θέσεις τους τους έφεραν στην 18άδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ