ΠΑΟΚ

Οδηγός καλής συμπεριφοράς στους φίλους του ΠΑΟΚ

Οδηγός καλής συμπεριφοράς στους φίλους του ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τους οπαδούς της να αποφύγουν την ανάρτηση πανό με υβριστικό ή πολιτικό περιεχόμενο, να μην πετούν αντικείμενα και να μην κάνουν χρήση πυρσών. βεγγαλικών και κροτίδων το βράδυ στο ματς με την Έστερσουντ.

Με κεντρικό σύνθημα "μαζί μπαίνουμε στους ομίλους", η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τους οπαδούς που θα βρεθούν απόψε (17/8) στην Τούμπα για το τι πρέπει να κάνουν και τι να αποφύγουν προκειμένου η ομάδα τους να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας προσκαλεί στην Τούμπα για να κάνουμε μαζί το αποφασιστικό βήμα εισόδου στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Έστερσουντς.

Η παρουσία και η συνεχής σας στήριξη είναι απαραίτητη για να συνεχίσει ο Δικέφαλος να βελτιώνει την θέση του στην ευρωπαϊκή κατάταξη. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μείνουν μακριά από παραβατικές συμπεριφορές, να μην αναρτούν πανό με υβριστικό ή πολιτικό περιεχόμενο, να μην πετούν αντικείμενα, να μην κάνουν χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ, να μην δώσουν την αφορμή για να τιμωρηθεί το γήπεδό μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σας καλούμε να είστε συνεργάτες μας σε μια ακόμη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην Τούμπα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:30 και τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά ως την έναρξη του αγώνα. Προτιμήστε την έγκαιρη αγορά εισιτηρίου και την έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού. Η θύρα 8 θα διατεθεί στους φιλοξενούμενους και οι κάτοχοι κάρτας στάθμευσης θα χρησιμοποιούν τα σχολεία περιμετρικά του γηπέδου. Σας περιμένουμε!"

Ενίσχυση στην μικρή Γλυκερία

Εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι μέρος των εσόδων του αγώνα με την Έστερσουντ θα διατεθεί για την θεραπεία της 7χρονης Γλυκερία, η οποία πάσχει από μεσοκολπική επικοινωνία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ