ΠΑΟΚ

Ο Χαρίσης έχει "τρελάνει" τους Γερμανούς

Ο Χαρίσης έχει "τρελάνει" τους Γερμανούς

Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες της Bundesliga που έχουν ενθουσιαστεί με τις εμφανίσεις του 22χρονου Έλληνα μέσου, Χάρη Χαρίση, ο οποίος αγωνίζεται στη Σιντ Τρουίντεν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Χάρης Χαρίσης έφυγε το καλοκαίρι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Σιντ Τρουίντεν με στόχο να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής που δεν είχε πέρυσι στο "Δικέφαλο". Η αρχή έγινε με το δεξί, καθώς έχει αγωνιστεί στα 6 από τα 7 παιχνίδια της βελγικής ομάδας στο πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές.

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων της Γερμανίας. Scouts της Βέρντερ Βρέμης, της Άιντραχτ Φραγκφούρτης, της Χέρτα και της Κολωνίας είναι μόνιμοι θεατές των αγώνων της Σιντ Τρουίντεν και καταγράφουν τις ενφανίσεις του Γιαννιώτη μέσου.

Μαζί τους βρίσκεται συνήθως και άνθρωπος της Μπριζ που ελέω του προπονητή της Ιβάν Λέκο (βοηθού του Ίγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ) έχει επίσης στο στόχαστρό της τον Χαρίση. Θυμίζουμε ότι στη συμφωνία δανεισμού του Χαρίση, ΠΑΟΚ και Σιντ Τρουίντεν έχουν συμφωνήσει σε ρήτρα αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ και σε ποσοστό μεταπώλησης 20%.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ