ΠΑΟΚ

Ο βοηθός του Ίβιτς προπονητής της Βόζντοβατς

Ο βοηθός του Ίβιτς προπονητής της Βόζντοβατς

Ο Μίλος Βεσελίνοβιτς, ο πιο στενός συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βόζντοβατς.

Όταν ο Βλάνταν Ίβιτς είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τον είχαν ακολουθήσει και όλοι οι συνεργάτες του ακόμη και εκείνοι που δούλευαν και τα προηγούμενα χρόνια στον σύλλογο (Καβαλιεράτος, Κελπέκης).

Περίμεναν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του νεαρού Σέρβου τεχνικού για να τον ακολουθήσουν.

Αυτό, όμως, ακόμη δεν έχει έρθει, με αποτέλεσμα, πριν λίγες μέρες ο πιο στενός συνεργάτης του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, Μίλος Βεσελίνοβιτς να προχωρήσει σε συμφωνία με την διοίκηση της Βόζντοβατς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, αντικαθιστώντας τον Ίλια Στόλιτσα.Την Τετάρτη (20/12), μάλιστα, παρουσιάστηκε από τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Γκόραν Γκρίνιτς.

Η Βόζντοβατς βρίσκεται στην 6η θέση του, με 26 βαθμούς, στο τελος του πρώτου γύρου του σέρβικου πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι ο 38χρονος προπονητής είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Γιαβόρ Ιβάνιτσα για να δουλέψει με τον Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει περάσει ακόμη από την Στρέμτσκα Μιτρόβιτσα, την Ίντιχα και την Ράντικ Σουρντούλιτσα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ