ΠΑΟΚ

"Ο Βιεϊρίνια θα πάει στον ΠΑΟΚ"

England's Jamie Vardy, left, competes for the ball with Portugal's Vieirinha during the international friendly soccer match between England and Portugal at Wembley stadium in London, Thursday, June 2, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England's Jamie Vardy, left, competes for the ball with Portugal's Vieirinha during the international friendly soccer match between England and Portugal at Wembley stadium in London, Thursday, June 2, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Στουτγκάρδης, Μίκαελ Ρέσκε, για το μέλλον του Βιεϊρίνια.

Με δήλωσή του, ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης Μίκαελ Ρέσκε, απάντησε στο δημοσίευμα που ήθελε την ομάδα που εκπροσωπεί να ενδιαφέρεται για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια:

"Από τη μία ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη το όνομά του δεν ήταν στις λίστες της Στουτγκάρδης μέχρι πριν λίγο καιρό" σημείωσε.

Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και κατά πόσο το κλίμα που επικρατεί εντός και εκτός συνόρων για την επιστροφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ γίνει πράξη και μετά την επιστροφή του Μακ έχουμε και την επιστροφή του Πορτογάλου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ