ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια "σπρώχνει" το deal ΠΑΟΚ - Βόλφσμπουργκ

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Πώς ο Βιεϊρίνια δείχνει έμπρακτα τη διάθεσή του να επιστρέψει στην Τούμπα ρίχνοντας γέφυρες μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ. Ποια τα δεδομένα λίγο πριν την εκπνοή των μεταγραφών και γιατί η Τετάρτη (30/8) είναι η καθοριστική μέρα.

Στο περιθώριο της άφιξης του Μαουρίσιο, ο Λούμπος Μίχελ ξεκαθάρισε ότι την πιο "καυτή" μεταγραφική υπόθεση του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ, αυτή του Αντρέ Βιεϊρίνια, την χειρίζεται ο Ιβάν Σαββίδης. Και είναι αλήθεια ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκέφτεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο να κάνει κρούση στη Βόλφσμπουργκ, στο... παρά ένα των μεταγραφών. Τον πιέζουν πολλοί για μία τέτοια κίνηση και περισσότερο από όλους ο ίδιος ο Πορτογάλος.

Ο Βιεϊρίνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, έχει ανοίξει καθημερινό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη (μέσω συνεργατών του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι όμως τον Λούμπος Μίχελ) και προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες να επιστρέψει στην Τούμπα.

Πώς μεταφράζεται αυτό σε πράξεις;

- Έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του. Από τα 2 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως στην Βόλφσμπουργκ, έχει "πέσει" κάτω από το 1,5 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι με 1,2-1,3 εκατ. ευρώ θα πει το "ναι".

- Προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου πως η Βόλφσμπουργκ δεν θα βάλει εμπόδια για την μεταγραφή του και θα είναι πολύ διαλλακτική στις διαπραγματεύσεις.Ίσως να συμβεί αυτό, αλλά μέχρι χθες δεν είχε γίνει κρούση του ΠΑΟΚ στην διοίκηση της γερμανικής ομάδας.

Το γεγονός, βέβαια, ότι οι Γερμανοί έχουν επιτρέψει στον 31άχρονο άσο να "κατασκηνώσει" στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα τον τραυματισμό του, δείχνει, πιθανόν, και την δική τους πρόθεση να τον βοηθήσουν να βρει τη "χρυσή τομή" με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όλα θα κριθούν στην πράξη. Κι αυτή μπορεί να έρθει, πιθανόν, σήμερα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω κάποιου συνεργάτη του, θα χτυπήσει την πόρτα της Βόλφσμπουργκ για να μάθει πόσο έχει ρίξει τις απαιτήσεις της η γερμανική ομάδα (αρχικά ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ) και στη συνέχεια θα πάρει την τελική απόφαση για το αν δώσει τα χρήματα που ζητούν ο παίκτης και οι "λύκοι" προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κλείσει με εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές μεταγραφές.Αυτός είναι και ο λόγος που η Τετάρτη είναι άκρως καθοριστική ημέρα για την υπόθεση Βιεϊρίνια.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ