ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια, η Γκιμαράες και ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr καταγράφει τα νεότερα γύρω από το μέτωπο του Βιεϊρίνια, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με τη Γκιμαράες.

Το ενδιαφέρον της Βιτόρια Γκιμαράες για τον Βιεϊρίνια είναι το πρώτο που προκύπτει από την στιγμή που ο, μέχρι πρότινος, αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε με το Δικέφαλο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο ακόμη και ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος πιθανολογεί ότι η Γκιμαράες θα κάνει τουλάχιστον ακόμη μια κίνηση ανάλογη με την απόκτηση του Κουαρέσμα που θα έχει να κάνει με την μεταγραφή ενός από τους Πορτογάλους διεθνείς που κατέκτησαν το EURO το 2016. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο,ανάμεσα σε άλλα ονόματα όπως του Μπρούνο Άλβες και του Άντριεν Σίλβα αναφέρεται και αυτό του Βιεϊρίνια που έτσι και αλλιώς αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για το Βιεϊρίνια που βρίσκεται σε αναμονή αντίδρασης από τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που διαμήνυσε στους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι είναι έτοιμος να δεχθεί μεγάλη μείωση στις απολαβές του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του δεν έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες και έχουν ενδιαφέρον όσα λέει για την περίπτωση του ο Όλαφ Ρέμπε σε αυτή την βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του που αναμένεται να προβληθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Ζήτησε χρόνο ο Γιάνκο
Ζίβκοβιτς: "Να τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ: Ανανεώνει μέχρι το 2024 χωρίς ρήτρα ο Τζόλης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ