ΠΑΟΚ

Ο Τούντορ... μεταμόρφωσε τον Μακ

Ο Τούντορ... μεταμόρφωσε τον Μακ
Μακ INTIME SPORTS

Η ελευθερία κινήσεων που έχει δώσει ο Ιγκορ Τούντορ στον Ρόμπερτ Μακ που πλέον δεν χρησιμοποιείται μόνο στα άκρα και τα οχτώ γκολ που έχει πετύχει φέτος ο Σλοβάκος ισοφαρίζοντας ήδη την περσινή του επίδοση (VIDEOS).

Ενας παίκτης που σίγουρα αποτελεί... κέρδος για τον ΠΑΟΚ επί των ημερών του Ιγκορ Τούντορ είναι ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος με το τέρμα του πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο, έφτασε τα οχτώ γκολ την φετινή σεζόν (2015-16) σε συνολικά 12 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και έτσι από... νωρίς ισοφάρισε την περσινή του επίδοση καθώς οχτώ ήταν τα τέρματα που πέτυχε ολόκληρη την σεζόν 2014-15 (σε συνολικά 35 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη).

Ο Μακ είναι φανερό πως έχει... απελευθερωθεί (και μεταμορφωθεί) με τον Κροάτη στον πάγκο της ομάδας. " Από την αρχή της σεζόν αγωνίζομαι σε μια νέα θέση. Εχω μια ελευθερία κινήσεων να δημιουργήσω αλλά και να τελειώσω τις φάσεις",είπε ο Σλοβάκος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο ρόλος του πέρυσι ήταν να παίζει στα άκρα... Φέτος αυτό έχει αλλάξει, έχει την ευκαιρία να βοηθά στην επίθεση (να "πατάει" περισσότερο περιοχή) και να πλαισιώνει τον φορ της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βέβαια υπάρχουν στιγμές που ο Μακ έχει "πετάξει" στα... σκουπίδια αρκετές ευκαιρίες με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει "χάσει" αρκετά γκολ, ωστόσο σίγουρα είναι θετικό πως φέτος (σεζόν 2015-16) ο Σλοβάκος βρίσκει δίχτυα πολύ πιο... συχνά σε σχέση με πέρυσι (σεζόν 2014-15).

Δείτε videos στα οποία υπάρχουν γκολ του...











Επιασε τους 3.000 βαθμούς ο ΠΑΟΚ

Με τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ έσπασε το "φράγμα" των 3.000 βαθμών, τους οποίος συμπλήρωσε από καταβολής Α΄ Εθνικής. Ο "Δικέφαλος" έφτασε σε αυτό το ρεκόρ στη συνολική συγκομιδή του από την πρώτη του σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι τέταρτος στη σχετική κατάταξη, πίσω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ κατά σειρά, ενώ τον ακολουθεί στην πέμπτη θέση ο Άρης.Ο ΠΑΟΚ με το διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου έφτασε παράλληλα τις 863 νίκες σε σύνολο 1793 αγώνων, ενώ μετράει 470 ισοπαλίες και 460 ήττες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ