ΠΑΟΚ

Ο Τούντορ αποφασίζει για Βίτορ στον ΠΑΟΚ

Ο Τούντορ αποφασίζει για Βίτορ στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Μικρό θλαστικό τραύμα έδειξε η μαγνητική για τον Πορτογάλο που παίζει την Πέμπτη (1/10) αν το αποφασίσει ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Μιγκέλ Βίτορ μετά το χτύπημα που δέχθηκε πάνω από το γόνατο στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος στόπερ υπέστη ένα μικρό θλαστικό τραύμα και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το αν παίξει την Πέμπτη (1/10) θα κριθεί από το αν υποχωρήσουν οι πόνοι και κυρίως από την επιλογή του Τούντορ. Είναι πιθανόν ο Κροάτης τεχνικός να τον κρατήσει εκτός μάχης με τη γερμανική ομάδα για να τον έχει πανέτοιμο με τον Ολυμπιακό.

Όσο για την προπόνηση, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, ήταν μικρής διάρκειας και περιείχε ασκήσεις τακτικής και διπλό με συγκεκριμένες εντολές ανάπτυξης και άμυνας από τον Ίγκορ Τούντορ.Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Όταν ο "Μπέρμπα" 'έχει νευράκια

Δείτε πως ο Βούλγαρος άσος... δέχθηκε τη συγνώμη του Τζιόλη για μία δυνατή διεκδίκηση της μπάλας Η εικόνα μιλάει από μόνη της στο video του PAOK TV. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης διεκδικεί με δύναμη τη μπάλα από τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και όταν ο Έλληνας μέσος του ζητά συγνώμη, ο Βούλγαρος δεν κρύβει αυτό που αισθάνεται. Δείτε τι άλλο έγινε στην προπόνηση.

Στις 15.00 την Τετάρτη η Ντόρτμουντ

Στο μεταξύ, η αποστολή της γερμανικής ομάδας θα αφιχθεί την Τετάρτη στις 15.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", ενώ την Τρίτη οι παίκτες του Τόμας Τούχελ είχαν ρεπό.

Κινέζοι και Ιάπωνες δημοσιογράφοι στην Τούμπα

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι των δύο ομάδων έχουν διαπιστευθεί, πλην των Ελλήνων, 25 Γερμανοί δημοσιογράφοι, 8 Βούλγαροι, καθώς και ορισμένοι Κινέζοι και Ιάπωνες. Απόδειξη του τεράστιου ενδιαφέροντος που συγκεντρώνουν τα παιχνίδια της Ντόρτμουντ, κυρίως.

"Εχει να κερδίσει 34 χρόνια γερμανική ομάδα..."

Αναφορά στα ματς του ΠΑΟΚ με γερμανικές ομάδες έχει η Ντόρτμουντ. Δίνει ιδιαίτερη βάση μάλιστα στο ότι ο "Δικέφαλος" έχει να νικήσει πάρα πολλά χρόνια κάποιον σύλλογο από την Γερμανία και συγκεκριμένα αυτά φτάνουν τα 34.

Η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ ήταν στις 30/09/81 απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (νίκη με 2-0). Έκτοτε οι "ασπρόμαυροι" αγωνίστηκαν κατά της Μπάγερν Μονάχου (0-0 εντός αλλά και εκτός έδρας), εναντίον της Στουτγάρδης (ήττα για τον ΠΑΟΚ με 1-2) ενώ έπαιξαν και κόντρα στην Σάλκε (1-1 εκτός έδρας και ήττα με 2-3 στην Τούμπα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ