ΠΑΟΚ

Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ, το γκολ του Ελ Καντουρί και η αποθέωση στο PAOK TV

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η κάμερα του ΠΑΟΚ κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν πριν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τη Βασιλεία. Ακόμα και την ντρίπλα για την οποία ο Λουτσέσκου την είπε στον Ζαμπά και ο Βραζιλιάνος αντέδρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ πήγε μια πανάξια πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League επικρατώντας με 3-0 της Βασιλείας και η κάμερα του PAOK TV ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα. Όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τόσο πριν όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σε ένα βίντεο δώδεκα λεπτών υπάρχουν τα πάντα. Από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στις εξέδρες και τα συνθήματα μέχρι και το γκολ του Ελ Καντουρί από άλλη λήψη αλλά και την ντρίπλα του Λέο Ζαμπά που έφερε τις παρατηρήσεις του Λουτσέσκου και οδήγησαν τον Βραζιλιάνο στο να μην δώσει το χέρι του στον Ρουμάνο τεχνικό μετά το τέλος του ματς.

Δείτε επίσης πως αντέδρασε ο Βιεϊρίνα όταν κατάλαβε ότι τραυματίστηκε και τους Μαουρίτσιο και Πέλκα να πηγαίνουν δίπλα του για τον παρηγορήσουν με τον ίδιο έτοιμο να βάζει τα κλάματα.

Οι έντονοι πανηγυρισμοί φυσικά στα γκολ και ο χορός που δεν έδειξαν οι κάμερες από τον Βαρέλα και τον Λάμπρο μετά το 1-0 αλλά και τον Πρίγιοβιτς να δείχνει το όνομα του μετά το 2-0.μ

Δείτε εδώ το βίντεο του ΠΑΟΚ από την παρακάμερα του αγώνα με τη Βασιλεία:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ