ΠΑΟΚ

Ο Στοχ στο προσκήνιο μετά τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Benfica's coach Jorge Jesus, left, reacts in front of Fenerbahce's Miroslav Stoch, from Slovakia, during the Europa League semi final second leg soccer match between Fenerbahce against Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Thursday, May 2, 2013. Benfica won the match 3-2 on aggregate and will play the final in Amsterdam on May 15. (AP Photo/Francisco Seco)
Benfica's coach Jorge Jesus, left, reacts in front of Fenerbahce's Miroslav Stoch, from Slovakia, during the Europa League semi final second leg soccer match between Fenerbahce against Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Thursday, May 2, 2013. Benfica won the match 3-2 on aggregate and will play the final in Amsterdam on May 15. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Τι συμβαίνει με τον Μίροσλαβ Στοχ και τον ΠΑΟΚ. Ποια θέση έχει ο 27χρονος Σλοβάκος στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Μίχελ και πότε θα συζητηθεί εκτενώς το όνομά του.

Είναι αλήθεια ότι μετά την παρουσία του τη σεζόν 2013-2014 στον ΠΑΟΚ και τις 46 συμμετοχές με 10 γκολ που είχε καταγράψει, η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας ήταν να διατηρηθεί στο ρόστερ της ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα εκείνη την περίοδο δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο (ο Σλοβάκος είχε συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ με την Φενέρμπαχτσε, από το οποίο ο ΠΑΟΚ είχε καλύψει το μισό για μία σεζόν και δεν γινόταν καν λόγος για αγορά), ενώ και ο ίδιος ο παίκτης είχε στο μυαλό του την προοπτική της καθιέρωσης στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Πλέον, όλα αυτά έχουν αλλάξει. Ο Στοχ έχει να αγωνιστεί από τις 19 Φεβρουαρίου και μετρά μόνο 16 συμμετοχές φέτος και 5 γκολ (ένα στο Κύπελλο και τέσσερα στο Europa League) συνολικά με την τουρκική ομάδα. Έχει μεν ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά ψάχνεται να φύγει. Κάπως έτσι προκύπτουν, ανά συχνά χρονικά διαστήματα, τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει θέμα επί της ουσίας; Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει τα εξής: Το όνομα του Σλοβάκου έχει συζητηθεί μεταξύ Σαββίδη, Μίχελ, Ίβιτς και έχει συμπεριληφθεί σε μία λίστα μεσοεπιθετικών που μπορεί να απασχολήσουν ενόψει καλοκαιριού.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει φροντίσει να ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την Φενέρμπαχτσε, όμως, ακόμη δεν έχει κάνει κρούση τόσο στον ίδιο, όσο και στην Φενέρ.

Το θέμα θα έρθει στο προσκήνιο μετά την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού κανείς δεν θέλει να ανοίξει άλλα ζητήματα αυτή την περίοδο εντός ομάδας. Αφού περάσει η 27η Απριλίου θα γίνει σύσκεψη στην οποία το όνομα του Στοχ μαζί με άλλα θα περάσουν από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Στην περίπτωσή του, θα εξεταστεί και το κομμάτι της εξωγηπεδικής ζωής του, που είχε απασχολήσει και κατά το διάστημα της παρουσίας του στην Τούμπα. Ο Σλοβάκος έχει γίνει πατέρας εδώ και λίγες εβδομάδες και αυτό είναι επίσης ένα στοιχείο που θα προσμετρηθεί. Σε κάθε περίπτωση, τέλος, το ενδεχόμενο απόκτησης του Στοχ θα συζητηθεί σε συνάρτηση και με τις άλλες διαθέσιμες περιπτώσεις.

(AP Photo/Francisco Seco)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ