ΠΑΟΚ

Ο Στανόγεβιτς μίλησε για τίτλο!

Ο Στανόγεβιτς μίλησε για τίτλο!
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς ομολόγησε για πρώτη φορά δημόσια τον στόχο του τίτλου του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε τις επαφές για τον Ελ Καντουρί και αναφέρθηκε ξανά στο θέμα του Βιεϊρίνια

Τις προηγούμενες φορές απέφευγε να μιλήσει για τον στόχο του τίτλου του πρωταθλήματος, παραπέμποντας στις μεταγραφές που θα γίνουν. Αυτή τη φορά, όμως, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να πάει για τον τίτλο, τονίζοντας ότι με παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια και ο Ελ Καντουρί θα αυξήσει τις πιθανότητές του:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου»:

Για το ματς με τη Λαμία:
«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των νέων παιδιών. Είναι θετικό να βλέπεις νέους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος ειδικά από τους Χατζηδίμπα και Τσαούση».

Για το ματς με τον ΠΑΣ:
«Ήταν διαφορετικό παιχνίδι, δεν έδειξε κάτι για εμάς ήταν μια προπόνηση. Προηγήθηκαν δυνατές προπονήσεις. Έχουμε ανεβάσει ρυθμούς είναι καλό ότι δεν χτύπησε κάποιος. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουμε καλά».

Για τις κλειστές άμυνες των αντιπάλων:
«Είναι καλό που είδα ζωντανά πως θα μας αντιμετωπίσουν οι ομάδες. Είχαμε βαριά πόδια μας έλειπαν παίκτες ικανοί να μας βοηθήσουν σε τέτοια παιχνίδια όπως ο Μπίσεσβαρ αλλά και παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα».

Για το αν αισθάνεται πίεση από την εικόνα που βγάζει η ομάδα:
«Γνωρίζω τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι υποχρέωση μας να μπούμε στους ομίλους. Είδα τον αντίπαλο, ξέρω τι πρέπει να προσέξουμε, είμαστε το φαβορί, αλλά στο ποδόσφαιρο δε χρειάζεται να λες μεγάλα λόγια. Για την πίεση πάντα λέω ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα θα υπάρχει πίεση».

Για τα μετεγγραφικά (η ερώτηση αφορούσε και στον δανεισμό του Ελ Καντουρί):
«Έχουμε επιλογές, ευελπιστώ πως θα έρθει κάποιος παίκτης ακόμα από αυτούς που μιλάμε. Για το κέντρο θέλουμε δυνατό παίκτη σίγουρα. Ο Βιεϊρίνια είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Θα δούμε βήμα-βήμα θα πάρουμε παίκτη με ποιότητα που θα μας βοηθήσει και θα δούμε αν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον».

Για το αν μετεγγραφές τύπου Ελ Καντουρί-Βιεϊρίνια κάνουν τον ΠΑΟΚ ισχυρό με στόχο το πρωτάθλημα:«Σίγουρα ναι. Αυτό ισχύει. Ακόμη και αν δεν τους πάρουμε πάντα ο ΠΑΟΚ πρέπει να μάχεται για να κατακτήσει τον τίτλο».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ