ΠΑΟΚ

Ο... σκόρερ Στέλιος Μαλεζάς

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς πέτυχε το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά στα Περιβόλια των Χανίων. Θυμηθείτε από πότε είχε να σκοράρει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και πόσα γκολ έχει βάλει στην καριέρα του. (VIDEOS)

Ένα γκολ του Στέλιου Μαλεζά έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη (0-1) κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια των Χανίων.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά βρήκε δίχτυα για 6η φορά συνολικά στην καριέρα του και 5η με την ασπρόμαυρη φανέλα. Πλέον, σε 228 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός μετράει 5 τέρματα, εκ των οποίων τα 4 για το ελληνικό πρωτάθλημα και το 1 για το Europa League.

Το άλλο ένα γκολ, από τα συνολικά 6 που έχει βάλει στην καριέρα του, το έχει πετύχει με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Τότε, στις 7 Δεκεμβρίου του 2014, είχε σκοράρει για τελευταία φορά μέχρι το χθεσινό ματς. Ως παίκτης της ομάδας του Αγρινίου είχε διαμορφώσει το 2-0 στη νίκη με 2-1 επί του Πανιωνίου για την 13η αγωνιστική της Super League. Πέρασαν λοιπόν 3 χρόνια και 9 ημέρες για να ξαναβρεί δίχτυα ο Μαλεζάς.

Όσον αφορά το πότε είχε σκοράρει για τελευταία φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αυτή ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2010, κόντρα στην Μπριζ, στο ισόπαλο 1-1 στο Βέλγιο για τη φάση των ομίλων του Europa League. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, το τελευταίο του γκολ με τον ΠΑΟΚ πριν το χθεσινό απέναντι στον Πλατανιά, το είχε πετύχει κόντρα στον Πανθρακικό στην Τούμπα στις 6 Μαρτίου του 2010, ανοίγοντας το σκορ στην άνετη επικράτηση του Δικεφάλου με 3-0. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο τερματοφύλακας τον οποίο είχε νικήσει τότε, ήταν ο Εμάνουελ Ρόκα, ο οποίος τώρα είναι προπονητής του Πλατανιά, τον οποίο "πλήγωσε" χθες ο Μαλεζάς.

Το πρώτο γκολ της καριέρας του είχε σημειωθεί στις 25 Νοεμβρίου του 2007 σε ματς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με σκορ 3-1. Το δεύτερο το πέτυχε σε τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά και δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ με το τελικό 1-1.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ:

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 3-1 (Super League)

Ηρακλής – ΠΑΟΚ 1-1 (Super League)

ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 3-0 (Super League)

Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-1 (Europa League)

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 2-1 (Super League)

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ (Super League)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ