ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης... σπρώχνει την πώληση του Ροντρίγκες

Ο Σαββίδης... σπρώχνει την πώληση του Ροντρίγκες

Διαβάστε για το ξεχωριστό μπόνους που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης στον ατζέντη του Γκάρι Ροντρίγκες για να ακριβοπουλήσει τον άσο της Γαλατασαράι και ο ΠΑΟΚ να έχει σημαντικό όφελος από το 20% των δικαιωμάτων του.

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει 20% μεταπώλησης στη συμφωνία που είχε κάνει με την Γαλατασαράι για την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στην τουρκική ομάδα.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι κάνει εξαιρετική σεζόν στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και το όνομά του εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Ήδη πολλές ομάδες της Premier League έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και στην Τούμπα δεν κρύβουν ότι περιμένουν να καρπωθούν αρκετά χρήματα από την πώλησή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "ajanasspor", ο Ιβάν Σαββίδης έχει τάξει στον ατζέντη του παίκτη το 5% του συνολικού ποσού, προκειμένου να φέρει μία πραγματικά μεγάλη πρόταση για τον πελάτη του.

Γράφεται χαρακτηριστικά ότι αν στη Γαλατά φτάσει πρόταση 25.000.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ θα δικαιούται 5.000.000 και από αυτά το 1.000.000 θα πάει στον ατζέντη του παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ