ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης παίρνει την τελική απόφαση για προπονητή

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έχει, πλέον, πλήρη εικόνα από τις επαφές με τους υποψήφιους διαδόχους του Βλάνταν Ίβιτς και θα κάνει την επιλογή του. Πιθανή έλευσή του σήμερα (14/06) στη Θεσσαλονίκη και σενάριο για ραντεβού με τον... εκλεκτό.

Ο Λούμπος Μίχελ ολοκλήρωσε εσπευσμένα το ταξίδι του στο εξωτερικό έχοντας ακυρώσει την επαφή με τον Μιγκέλ Λεάλ. Οι επαφές του με ατζέντηδες υποψήφιων προπονητών (ενδεχομένως και με κάποιον ή κάποιους από αυτούς) εξαντλήθηκαν στη Ρώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ένας από αυτούς ήταν νεαρός Ιταλός που δούλεψε σε μία από τις καλές ομάδες της Serie A παλιότερα, ωστόσο προέκυψε οικονομική διαφορά.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στις εξελίξεις εντός των συνόρων και σήμερα Τετάρτη (14/06) υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσει το θέμα. Η τελική απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη που, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, σήμερα αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη (το ταξίδι του συνδυάζεται και με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη λόγω της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ σε επίπεδο αρχηγών κρατών).

Μάλιστα, υπάρχει πληροφορία που κυκλοφορεί από χθες ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να κάνει ραντεβού με τον υποψήφιο που έχει επιλεγεί για να προχωρήσει το τελικό "ΟΚ".

Πλέον, οι υποψηφιότητες αφορούν τον εκλεκτό του Μίχελ μέσω των επαφών που έκανε στο εξωτερικό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι η περίπτωση που έχει προκριθεί εντός συνόρων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ