ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης εγκρίνει το πλάνο για Σαλπιγγίδη

Ο Σαββίδης εγκρίνει το πλάνο για Σαλπιγγίδη
INTIME SPORTS

Η πρόταση της ΠΑΕ στο διεθνή επιθετικό, Δημήτρη Σαλπιγγίδη για επέκταση συνεργασίας έχει την έγκριση του νέου μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη.

Η τελευταία και πιο σοβαρή εκκρεμότητα στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ αφορά στην αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Τις παραμονές του αγώνα ρεβάνς με την Μπνέι Γιεχούντα, ο διεθνής επιθετικός και ο Ζήσης Βρύζας είχαν ουσιαστικά καταλήξει προφορικά στη φόρμουλα που κάλυπτε τα "θέλω" και των δύο πλευρών.

Έπρεπε, όμως, να υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη που, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έχει δοθεί.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ουσιαστικά εγκρίνει την πρόταση για νέο τετραετές συμβόλαιο στο διεθνή επιθετικό (τα τρία πρώτα χρόνια από 600.000 ευρώ και την τελευταία σεζόν 400.000), όπως και το πλάνο αποπληρωμής της οφειλής του ενός εκ. ευρώ.

Αυτό που απομένει είναι να γίνει ένα νέο ραντεβού των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον 31χρονο επιθετικό-πιθανόν μετά την αναμέτρηση με την Ραπίντ-προκειμένου να "κλείσει" θετικά το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες από κύκλους ατζέντηδων στην Αθήνα, ότι στον διεθνή επιθετικό θα γίνει πρόταση από ομάδα του MLS (πιθανόν τους Σικάγο Φάιρ που είχαν ενδιαφερθεί και τον περασμένο Γενάρη), χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ