ΠΑΟΚ

Ο Σάμπο σκόραρε, ο Λέοβατς δεν έπαιξε

Ο Σάμπο σκόραρε, ο Λέοβατς δεν έπαιξε
EUROKINISSI

Διαβάστε πώς αξιολογεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την απόδοση των παικτών που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας.

Συνολικά 23 παίκτες έχει δανεικούς ο ΠΑΟΚ σε διάφορες ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αξιολογεί την απόδοσή τους:

Πέδρο Ενρίκε:
Ο Πέδρο Ενρίκε μπήκε σαν αλλαγή στην ανάπαυλα της εντός έδρας αναμέτρηση της Καραμπάγκ κόντρα στην Κέσλα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την ισοπαλία.

Ζάιρο:
Ο Ζάιρο αγωνίστηκε για 86 λεπτά στην εντός έδρας νίκη της Σέριφ Τίρασπολ με 3-0 επί της Πετροκάμπ, για το πρωτάθλημα της Μολδαβίας, χωρίς να έχει συμμετοχή σε κάποιο από τα γκολ της ομάδας του.

Έρικ Σάμπο:
Ένα ακόμα γκολ για τον Έρικ Σάμπο με τη φανέλα της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ. Ο Σλοβάκος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 88′ και σφράγισε την νίκη της ομάδας του, με 3-2, επί της Ιρόνι Κίρατ Σμόνα. Ο Σάμπο έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση και πέρα από το γκολ είχε εξαιρετική παρουσία.

Μάριν Λέοβατς:
Ο Μάριν Λέοβατς δεν ήταν στην αποστολή της Ριέκα, στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης:
Ο Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε σε ολόκληρη την ήττα της Σιντ Τρούιντεν με 0-1 από την Κλαμπ Μπριζ, έχοντας θετική παρουσία, ενώ ο Χάρης Χαρίσης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Αχιλλέας Πούγγουρας:
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν ήταν στην αποστολή της Άρκα Γκντίνια, στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Εργκούς Κάτσε-Γιάννης Μυστακίδης:
O Εργκούς Κάτσε αγωνίστηκε για 74 λεπτά στην ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με 3-0 στο ΟΑΚΑ. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Γιάννη Μυστακίδη, που μπήκε σαν αλλαγή και αγωνίστηκε για 17 λεπτά, μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας:
Οι Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν αγωνίστηκαν στην ήττα του Ατρομήτου με 0-2 από τον ΠΑΟΚ, μετά από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων.

Λάζαρος Λάμπρου:
Ο Λάζαρος Λάμπρου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν ήταν στην 18άδα του Πανιωνίου για την λευκή ισοπαλία με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Νίκος Μελίσσας:
Ο Νίκος Μελίσσας δεν ήταν στην αποστολή της Λαμίας στην εκτός έδρας, λευκή ισοπαλία κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα.

Μανώλης Πατράλης:
Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε σε ολόκληρη την εκτός έδρας ήττα του Πλατανιά από τον Αστέρα Τρίπολης με 4-0.

Νικόλας Ματθαίου:
Ο Νικόλας Ματθαίου παρακολούθησε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της Ανόρθωσης με 2-1 επί της Ομόνοιας.

Τάσος Δημητριάδης-Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ:
O Τάσος Δημητριάδης πέρασε σαν αλλαγή στο 54′, ενώ ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ έμεινε στον πάγκο, στην μεγάλη, εντός έδρας νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Αιγινιακού με 2-0.

Στέργιος Δοδοντσάκης:
O Στέργιος Δοδοντσάκης δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Σπάρτης από τον ΑΟΧ Κισσαμικό με 1-3.

Κρίστι Κούστα:
Ο Κρίστι Κούστα παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα του Αιγινιακού στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0.

Στέλιος Πόζογλου-Τίμος Τσελεπίδης-Γιώργος Κάκκο:
Ο Πανσερραϊκός πήρε το τρίποντο κόντρα στη Βέροια άνευ αγώνος, καθώς η ομάδα της Ημαθίας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ