ΠΑΟΚ

Ο Ρεμπρόβ στην κορυφή της λίστας Μίχελ

Ο Ρεμπρόβ στην κορυφή της λίστας Μίχελ
© AFP/GETTY IMAGES

Το Sport24.gr αποκαλύπτει ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, είχε ραντεβού στην Ουκρανία με τον προπονητή της Ντινάμο Κιέβου, Σεργκέι Ρεμπρόβ, πριν από περίπου 15 ημέρες.

Η ήττα από τον Ατρόμητο προκάλεσε αναταράξεις στον ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας (28/11) και άφησε αιχμές σε βάρος παικτών του. Αυτό λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στο Αρτέμιο Φράνκι επί της Φιορεντίνα, που έβαλε ξανά τον Δικέφαλο σε τροχιά πρόκρισης.

Πριν από τη Φιορεντίνα, βέβαια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αποτελέσματα που έφεραν στο προσκήνιο "θέμα Ίβιτς". Οι ήττες από την Καραμπάγκ, για παράδειγμα, αλλά και αυτή στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Πριν από περίπου 15 μέρες, ο Λούμπος Μίχελ είχε ταξιδέψει στο Κίεβο, στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον Σεργκέι Ρεμπρόβ, ο οποίος από τον Απρίλιο του 2014 έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ντινάμο Κιέβου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Σλοβάκος διερεύνησε τις προθέσεις του Ουκρανού σχετικά με το αν ενδιαφέρεται να εργαστεί στον ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έδειξε αρνητικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, έχει αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο 42χρονος τεχνικός (είναι γεννημένος στις 3 Ιουνίου 1974) έχει συμβόλαιο στη Ντινάμο μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ωστόσο ο ίδιος εκτιμά ότι δεν θα είναι δύσκολο να το "σπάσει". Με την ομάδα του Κιέβου ο Ρεμπρόβ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2014-2015, 2015-2016), δύο Κύπελλα (2014-2014, 2014-2015) και ένα Σούπερ Καπ (2016).

Εφέτος με τη Ντινάμο συμμετέχει στο Champions League, αλλά με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής έχει επέλθει αποκλεισμός και από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και από το Europa League (στον ίδιο όμιλο είναι η Μπενφίκα, η Νάπολι και η Μπεσίκτας). Στο ουκρανικό πρωτάθλημα η Ντινάμο είναι στη 2η θέση.

Έχει 36 βαθμούς, ενώ η πρώτη Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει 44. Στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένη αναμέτρηση των δύο ομάδων, το πρωτάθλημα σταματά και αρχίζει ξανά τέλη Φεβρουαρίου. Ο Ρεμπρόβ, λοιπόν, είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές στη λίστα του Μίχελ, αν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει το διαζύγιο με τον Βλάνταν Ιβιτς. Αν προχωρήσει η περίπτωσή του, δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Το βέβαιο είναι πως ο Μίχελ έκανε το ραντεβού με τον Ρεμπρόβ, ο οποίος σε περίπτωση του γινόταν επίσημη πρόταση, θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δούλευε στον ΠΑΟΚ. Ως ποδοσφαιριστής ο Ουκρανός έπαιξε σε Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντινάμο Κιέβου, Τότεναμ, Φενέρμπαχτσε, Γουέστ Χαμ και Ρουμπίν Καζάν. Με την Εθνική του ομάδα σε 75 συμμετοχές έβαλε 15 γκολ.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Για το θέμα Ρεμπρόβ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει την εξής ενημέρωση: "Το σενάριο Ρεμπρόβ δεν ισχύει. Ο Μίχελ δεν πήγε στην Ουκρανία πρόσφατα".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ