ΠΑΟΚ

Ο Πούτιν εύχεται στον Σαββίδη για την Ημέρα Εθνικής Ενότητας

Ο Πούτιν εύχεται στον Σαββίδη για την Ημέρα Εθνικής Ενότητας

Διαβάστε τι αναφέρει η ευχετήρια κάρτα που έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη για την Ημέρα Εθνικής Ενότητας.

Σαν σήμερα κάθε χρόνο στη Ρωσία γιορτάζουν την απελευθέρωση της Μόσχας από τους Πολωνούς – Λετονούς εισβολείς το 1612. Και, ως είθισται, ο Ρώσος πρόεδρος στέλνει ευχετήριες επιστολές σε σημαντικούς ανθρώπους για την ζωή της χώρας. Έτσι, ο Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε επιστολή με τις ευχές του προς τον Ιβάν Σαββίδη που έχει διατελέσει βουλευτής στη Ρωσική Δούμα με το κόμμα του Ενωμένη Ρωσία.

Σ' αυτή αναφέρει:

"Οι καλύτερες ευχές μου για την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας.

Ο πατριωτισμός, η υπεύθυνη θέση μπροστά στην κοινωνία, ο σεβασμός στην ιστορία της Πατρίδας, η ευθύνη για την τύχη της, είναι οι έννοιες, που για πολλούς αιώνες συσπείρωναν τον λαό μας, τον βοηθούσαν να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να δημιουργήσει ένα μεγάλο κράτος.

Και σήμερα η προσήλωση σε αυτές τις διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά, μάς κάνει πιο ισχυρούς, μάς δίνει τη βεβαιότητα σε κάθε καινούρια αρχή για την επίτευξη ευημερίας και επιτυχιών στη Ρωσία.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο.

4 Νοεμβρίου, 2017

Βλαντιμίρ Πούτιν"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ