ΠΑΟΚ

Ο πόθος Σαμπράνο και ο new entry Μπακαρί Κονέ

Ο πόθος Σαμπράνο και ο new entry Μπακαρί Κονέ

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση του Κάρλος Σαμπράνο και ποια είναι τα δεδομένα για τον Μπακαρί Κονέ που προτάθηκε να πάει στην Τούμπα δανεικός από τη Μάλαγα.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, στον ΠΑΟΚ "τρέχουν" και οι αναζητήσεις για κεντρικό αμυντικό και μέσο. Στην Τούμπα εξαντλούν κάθε πιθανότητα να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τους παίκτες στις δύο θέσεις, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχουν κάνει σημαντική προεργασία, σε άλλες τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη.

Ειδικότερα για τη θέση του στόπερ, είναι σαφές ότι ο Κάρλος Σαμπράνο θεωρείται η ιδανική επιλογή. Ο 28χρονος Περουβιανός κεντρικός αμυντικός παραμένει στο ρόστερ της Ρούμπιν Καζάν (έχει συμβόλαιο ως το 2020), αλλά σημερινά δημοσιεύματα στη Ρωσία τον εντάσσουν στους "περιττούς" στο πλάνο του Κούρμπαν Μπερντέγιεφ. Ο πολύπειρος προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει για τα πάντα στη Ρούμπιν. Θυμίζουμε-δεν ξέρουμε κάτα πόσο αυτό παίζει τον ρόλο του-ο Μπερντέγιεφ είχε μεγάλη κόντρα με τον Ιβάν Σαββίδη την εποχή που ήταν προπονητής της Ροστόφ.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να περιμένει για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποκτήσει τον Σαμπράνο, για πόσο όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Επαφές με τον ατζέντη του Μπακαρί Κονέ

Τις τελευταίες μέρες, εξάλλου, προστέθηκε και το όνομα του Μπακαρί Κονέ στη λίστα των αμυντικών που έχει στα χέρια του ο Λουμπος Μίχελ. Ο 29χρονος, ύψους 1.88μ., κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ στη Μάλαγα (έχει συμβόλαιο ως το 2019) και η διαοίκηση της ισπανικής ομάδας θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό. Από πλευράς ΠΑΟΚ γίνονται κάποιες επαφές με τον ατζέντη του διεθνή με την Μπουργκίνα Φάσο (71 φορές), αλλά κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου και εξετάζεται η προοπτική του δανεισμού του με οψιόν αγοράς.

Αυτό που θέλει ιδιαίτερο ψάξιμο στην περίπτωση του Κονέ είναι η κατάσταση της υγείας του, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό αχίλλειο τένοντα. Από τις αρχές του καλοκαιριού έχει μπει στις προπονήσεις, όπως όμως όλοι οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ, έτσι και αυτός δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής στα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Ο Κονέ άρχισε την καριέρα του από την Ετόλι Φιλάντε στην πατρίδα του και το 2006 πήγε στην Γκινγκάμπ, στην οποία μέχρι και την αρχή της σεζόν 2011-2012, πριν πάει στη Λιόν, έκανε 121 παιχνίδια και σημείωσε και 5 γκολ. Στη Λιόν ανέβασε πολύ τις μετοχές του αφού σε τέσσερις σεζόν είχε 137 συμμετοχές και πέτυχε και 8 γκολ. Στη Μάλαγα, μέχρι να τραυματιστεί, πρόλαβε να κάνει 7 συμμετοχές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ