ΠΑΟΚ

Ο πιο παραγωγικός ΠΑΟΚ των τελευταίων οχτώ ματς

Ο πιο παραγωγικός ΠΑΟΚ των τελευταίων οχτώ ματς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα δύο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό αποτελούν... ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά το σκοράρισμα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Από τις 17/01 κόντρα στη Βέροια, ο "Δικέφαλος" είχε να πετύχει δύο τέρματα.

Βάσει των προβλημάτων που είχε ο ΠΑΟΚ με -αρκετούς- τραυματισμούς παικτών του και δεδομένου πως βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Παναθηναικό, το τελικό 2-2 σίγουρα δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Ο "Δικέφαλος" βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ματς της Κυριακής (21/2) αλλά κατάφερε να "αντιδράσει" και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Ιγκορ Τούντορ αποτελούν την καλύτερη επίδοση (στο σκοράρισμα) αναφορικά με τα τελευταία οχτώ παιχνίδια της. Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο τέρματα ήταν στο εντός έδρας ματς με την Βέροια στις 17/01, με τον "Δικέφαλο" να κερδίζει με σκορ 2-1. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ μάξιμουμ πετύχαινε ένα γκολ στους αγώνες του ενώ σε τέσσερα ματς έμεινε "άσφαιρος".

Ο "Δικέφαλος", λοιπόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν πιο παραγωγικός σε σχέση με τα επτά παιχνίδια που είχε δώσει πριν το ντέρμπι της Κυριακής και με τα γκολ των Τσίμιροτ και Πέλκα έμεινε "όρθιος" απέναντι στους "πράσινους" οι οποίοι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (στο 51' το 2-0) πήραν σαφέστατο προβάδισμα για την υπόθεση νίκη.

Τα τελευταία οχτώ ματς του ΠΑΟΚ:

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-1

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 0-0

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 0-1

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2

Αναμένεται η απόφαση για την τιμωρία Χατζηισαΐα

Τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Έτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, αναμένεται η απόφαση για το ένα ματς πρωταθλήματος που θα χάσει (και έτσι θα εκτίσει την ποινή του) από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ