ΠΑΟΚ

"Ο Πέσιτς στην Αλ Αΐν, ο Μπεργκ στον ΠΑΟΚ"

Sweden's Marcus Berg reacts after missing a chance to score during the group F match between Mexico and Sweden, at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg , Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Sweden's Marcus Berg reacts after missing a chance to score during the group F match between Mexico and Sweden, at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg , Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Μια πρόταση που έφτασε στον Ερυθρό Αστέρα για τον Αλεξάνταρ Πέσιτς αναζωπύρωσε τα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα έχουν στα χέρια τους μια πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Πέσιτς.

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα θεωρούν πως η πρόταση αυτή είναι από την Αλ Άιν την ομάδα του Μάρκους Μπεργκ.

Και αναφέρουν πως η συγκεκριμένη πρόταση συσχετίζεται με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για το Σουηδό επιθετικό καθώς οι Άραβες αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

"Η Αλ Αΐν βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, καθώς ο Μάρκους Μπεργκ θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ", γράφουν χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχει κάνει και στο παρελθόν προσπάθειες να αποκτήσει τον Μπεργκ. Αν το ενδιαφέρον για το Σουηδό παραμένει ζωντανό το γνωρίζει η οικογένεια Σαββίδη και πιο συγκεκριμένα ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης καθώς αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να έχει επαφές με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ.

Τα οικονομικά δεδομένα μιας ενδεχόμενης μεταγραφής του Σουηδού είναι τεράστια και δύσκολα μπορούν να δικαιολογηθούν όσο στο ρόστερ του Δικεφάλου παραμένει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ