ΠΑΟΚ

Ο πέμπτος θα είναι αμυντικός για τον ΠΑΟΚ

Ο πέμπτος θα είναι αμυντικός για τον ΠΑΟΚ
MOTIONTEAM

Οι μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ και τα βήματα μέχρι να γίνει η νέα προσθήκη στο ρόστερ, που θα αφορά αμυντικό.

Μετά τους Δημήτρη Λημνιό, Ντοριάν Λεβέκ και Ρόμπερτ Μακ, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις αρχές της εβδομάδας - πιθανότατα το μεσημέρι της Τρίτης (11/7) - τον Ροντρίγο Ρέι στο Χορστ της Ολλανδίας.

Μέχρι τότε όμως, οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου του Βορρά" ευελπιστούν να έχουν πετύχει ένα ακόμα μεταγραφικό χτύπημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει δρομολογηθεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από τις συζητήσεις που έγιναν με τους Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς και Λούμπος Μίχελ, με τον τεχνικό διευθυντή των κυπελλούχων Ελλάδος να έχει ήδη στα χέρια του την τελική λίστα (στην οποία συνήθως βρίσκονται μάξιμουμ τέσσερα ονόματα) από την οποία μάλιστα φέρεται πως έχει επιλεγεί ο παίκτης που ξεχώρισε.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει μια εβδομάδα παραμονής στην Ολλανδία και ετοιμάζεται για το δεύτερο κομμάτι που περιλαμβάνει, όπως και το πρώτο, δυο φιλικές αναμετρήσεις, κόντρα σε Φένλο (Τετάρτη 12/07) και Άγιαξ (Σάββατο 15/07).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ