ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ της αντίδρασης

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα απαντά με νίκες και καλές εμφανίσεις, μετά από ήττες που γνωρίζει σε παιχνίδια της Ευρώπης.

Για τον ΠΑΟΚ το Europa League φαίνεται να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, σε σχέση με την ψύχωση που όλοι παραδέχονται ότι επικρατεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και αυτό ίσως να φανερώνεται και από το γεγονός ότι και τα τρία άσχημα για φέτος ευρωπαϊκά βράδια του ακολούθησαν νίκες με αρκετά καλές μάλιστα εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ίσως να είναι ενδεικτικό για το τι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στον αυριανό (11/11, 17:15) αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ακόμη και μετά την πλέον επώδυνη ήττα, αυτή με την Μπενφίκα εντός έδρας με 1-4, ο Δικέφαλος έδειξε αντίδραση και κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη με 1-0.

Την λιγότερο επώδυνη ήττα από την Τσέλσι, με τον Λουτσέσκου να προχωρά σε εκτεταμένοrotation,ακολούθησε η νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με το προσωπικό σόου του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Δύσκολη σε διαχείριση ήταν και η εντός έδρας ήττα με τη Βίντι καθώς κανείς δεν την περίμενε, όμως και πάλι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε αντίδραση κάνοντας απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις στη νίκη του επίσης με 2-0.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ