ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ θέλει Ντουκς"

Duesseldorf's Marvin Ducksch, left, and Hoffenheim's Kevin Vogt, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between TSG Hoffenheim and Fortuna Duesseldorf in Sinsheim, Germany, Saturday, Feb. 2, 2019. (Uwe Anspach/dpa via AP)
Duesseldorf's Marvin Ducksch, left, and Hoffenheim's Kevin Vogt, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between TSG Hoffenheim and Fortuna Duesseldorf in Sinsheim, Germany, Saturday, Feb. 2, 2019. (Uwe Anspach/dpa via AP) AP

Ποιος είναι ο 26χρονος, Μάρβιν Ντουκς, που σε 2 σεζόν έχει σκοράρει 34 γκολ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και τον οποίο σύμφωνα με όσα γράφονται έχει βάλει στόχο ο Όλαφ Ρέμπε και θέλει να τον φέρει στην Τούμπα. (VIDEO)

Δημοσιεύματα στη Γερμανία συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον σέντερ φορ του Ανόβερο, Μάρβιν Ντουκς, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόμενος στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας είχε 15 γκολ και 6 ασίστ.

"Το Ανόβερο μπορεί να χάσει τον κορυφαίο επιθετικό του, Μάρβιν Ντουκς. Ο ΠΑΟΚ από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες ενδιαφέρεται για τον 26χρονο κεντρικό επιθετικό, με τους Έλληνες να είναι έτοιμοι να πληρώσουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την μεταγραφή.

Δεν είναι όμωςσίγουρο ότι συγκεκριμένο ποσό είναι επαρκές. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και επομένως υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις είναι ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος στο παρελθόν ήταν αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ".

Ο Ντουκς με ύψος1,88 ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Μπορούσια Ντόρντμουντ . Το καλοκαίρι του 2016 τον απέκτησεη Ζανκτ Πάουλι και το Γενάρη τουτον έδωσε με δανεισμό στην Χολστάιν Κίελ που αγωνιζόταν στην 3κατηγορία.

Στο Κίελο στο δεύτερο μισό της σεζόν πέτυχε 5 γκολ και είχε 4 ασίστ και βοήθησε στην άνοδο της ομάδας στη δεύτερη Μπουντεσλίγκα. Την επόμενη σεζόν με 18 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και οδήγησε το Κίελο στα μπαράζ ανόδου στην μεγάλη Μπουντσελίγκα με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ που είχε ακόμη εκείνη την περίοδο αθλητικό διευθυντή τον Όλαφ Ρέμπε.

Η Χολστάιν δεν τα κατάφερε ωστόσο ο ίδιος έπαιξε στην 1κατηγορία καθώς η Φορτούνα Ντίσελντορφπλήρωσε 2 εκατομμύρια για τον αποκτήσει στην ομάδα των προαστίων του Αμβούργου που είχε τα δικαιώματα του. Με την Φορτούνα έπαιξε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος με 1 γκολ και μια ασίστ και άλλα 3 παιχνίδια κυπέλλου με ισάριθμα γκολ.

Επέστρεψε στην 2κατηγορία για το Ανόβερο πετυχαίνοντας 15 γκολ και έχοντας και 6 ασίστ την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε και ψηφίστηκε από τους φιλάθλους της ομάδας ως ο καλύτερος παίκτης της σεζόν.Δείτε τους λόγους εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ