ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα φορά Macron

Ο ΠΑΟΚ θα φορά Macron
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την γνωστή εταιρία αθλητικής ένδυσης που θα σχεδιάσει φανέλες ειδικά για τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τη NIKE, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της νέας με την εταιρία Macron. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η εταιρεία αθλητικής ένδυσης Macron ανακοινώνουν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας που αφορά τον εξοπλισμό τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών. Η Macron είναι μια ευρωπαϊκή εταιρία με ηγετική θέση στην παραγωγή αθλητικών προϊόντων και έχει σαν στόχο να δημιουργήσει για τον ΠΑΟΚ μια μοναδική σειρά αθλητικών προϊόντων σχεδιασμένων αποκλειστικά για τον Δικέφαλο.

Αυτό αποτελεί και μια παγκόσμια ιδιαιτερότητα της Macron, η οποία εργάζεται εντατικά μαζί με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να δημιουργήσει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και σχεδιασμού με στόχο να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των αθλητών της ομάδας και να αντιπροσωπεύσει επάξια τις παραδοσιακές αξίες του συλλόγου. Η Macron ( www.macron.com) είναι μια Ιταλική εταιρία που εδρεύει στη Μπολόνια της Ιταλίας και παραμένει ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού. Η Macron δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς πυλώνες: στον εξοπλισμό ομάδων που αφορά στον ρουχισμό και αξεσουάρ σε επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό επίπεδο καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο σάλας, μπέιζμπολ, χόκεϊ, άρση βαρών, στίβο κ.α.),στην παραγωγή επίσημων προϊόντων ομάδας όπως εμφανίσεις και αξεσουάρ για τους φιλάθλους ομάδων που συνεργάζονται με τη Macron, και ρούχα καθημερινά και ελεύθερου χρόνου με αθλητικό στυλ για εκείνους που επιλέγουν ένα μοντέρνο σπορ ντύσιμο και εκτός γηπέδου.

Η Macron είναι μια ηγέτιδα εταιρία με επιτυχία στην Ευρώπη χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις υψηλότερες ανάγκες των αθλητών.Η ιταλική εταιρεία συνεργάζεται με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους μεταξύ των οποίων στο ποδοσφαιρικό στερέωμα συγκαταλέγονται και οι: Λάτσιο, Μπολόνια, Τερνάνα, Τραπάνι, Βιτσέντσα (Ιταλία), Αστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας, Μπόλτον, Μίλγουολ (Αγγλία), Μαγιόρκα (Ισπανία), Αζαξιό (Γαλλία), Μόναχο 1860, Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία), Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (Πορτογαλία), Φίτεσε, Ντεν Μπος (Ολλανδία), Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Χόνβεντ (Ουγγαρία)".

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία του ΠΑΟΚ είναι με τη μητρική Macron και όχι με την αντιπροσωπεία της Ελλάδας. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» επέλεξαν τη συγκεκριμένη εταιρία αφενός διότι η προσφορά ήταν άκρως ικανοποιητική από οικονομικής πλευράς και αφετέρου επειδή οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίζονται όπως και οι κορυφαίες ομάδες που «ντύνει» η Macron. Επίσης η εν λόγω εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παρέχει μοναδικά σχέδια πέρα από τα κλασικά των συλλογών της κάθε χρόνο.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, οι μόνιμες φανέλες θα είναι διαθέσιμες τον Σεπτέμβριο και τα δύο από τα τέσσερα σχέδια (η ριγέ και η άσπρη) θα αποτελούν μοναδικό σχεδιασμό. Επιπλέον και τα άλλα δύο σχέδια (τέσσερις συνολικά οι εμφανίσεις) θα προσαρμόζονται στις ανάγκες του ΠΑΟΚ.

Ακόμη, η ποσότητα η ποιότητα στα υπόλοιπα ρούχα (φόρμες αποστολής, ρούχα προπόνησης κλπ) ικανοποίησε πλήρως τους ανθρώπους του συλλόγου, όπως και η αισθητική των ρούχων. Ο βασικός λόγος που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην επιλογή της Macron, πέραν της οικονομικής προσφοράς, είναι η μοναδικότητα και η εξίσωσή με το κορυφαίο γκρουπ ομάδων της εταιρίας.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της Macron, είχε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, που συν τοις άλλες έχει ζητήσει και την σχεδίαση μίας επετειακής φανέλας για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ