ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στο "Offside Festival 2017"

Ο ΠΑΟΚ στο "Offside Festival 2017"

Το Offside Festival επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και ανάμεσα στις ταινίας που θα προβληθούν είναι και αυτή του Νίκου Τριανταφυλλίδη "90 Χρόνια ΠΑΟΚ - Νοσταλγώντας το Μέλλον".

Το φετινό θέμα του Offside Festival είναι “η μελέτη του ποδοσφαίρου ως κοινωνικό φαινόμενο αλλά και κομμάτι πολιτισμού”. Από τα θρυλικά γήπεδα της Αγγλίας και της Ιταλίας, στα ολοκαίνουργια των ΗΠΑ και από τις παγωμένες κερκίδες της Ισλανδίας μέχρι την Άπω Ανατολή, παίκτες που μάγεψαν οπαδούς και αντιπάλους, προπονητές που καθόρισαν την ιστορία συλλόγων, φίλαθλοι και αθλητικογράφοι, στέκονται μπροστά στην κάμερα και μιλούν για ένδοξες νίκες και συντριπτικές ήττες, μιλούν για συμπαίκτες και αντιπάλους, διοργανώσεις γεμάτες λάμψη και άγνωστα γεγονότα.

Με αυτό τον τρόπο παρουσιάζουν οι διοργανωτές το ποδοσφαιρικό τριήμερο που θα διεξαχθεί στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης από τις 26 μέχρι τις 28 Μαΐου. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συναντά τον Λομπανόφσκι και τον Στάνλεϊ Μάθιους και φτάνουν στην Θάσο για να γνωρίσουν τον Έλληνα Καντονά, ενώ η New York City FC, η Μπάρι και η Εθνική Γαλλίας ανοίγουν τις πόρτες τους και εκτίθενται στο κοινό, συνθέτοντας ένα μείγμα ιστοριών που έχουν τεράστιες αντιθέσεις αλλά ένα μεγάλο κοινό χαρακτηριστικό που δεν είναι άλλο από την…στρογγυλή θεά.

Το 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ ξετυλίγονται μέσα από το δημιούργημα του αείμνηστου Νικόλα Τριανταφυλλίδη και την ταινία του "90 Χρόνια ΠΑΟΚ - Νοσταλγώντας το Μέλλον", το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή (26.05) στις 20:00 στην Αποθήκη 1 (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ