ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ στο δρόμο που χάραξε η Τσέλσι

Ο ΠΑΟΚ στο δρόμο που χάραξε η Τσέλσι
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ στο γήπεδο της Ντιναμό Μινσκ και όχι στο «Μπόρισοφ Αρένα», ακολουθώντας την τακτική της Τσέλσι που δεν προπονήθηκε στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο το πρωί για το Μινσκ και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας μέχρι και τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 10μμ.

Η απόφαση των ανθρώπων του Δικέφαλου είναι να μην μετακινηθεί η ομάδα τους στο Μπόρισοφ την προηγούμενη του παιχνιδιού και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στον όμιλο του EUROPA LEAGUE με μια προπόνηση στο Ντιναμό Αρένα της Ντιναμό Μινσκ. Στο Μινσκ θα προπονηθεί και το πρωί της Παρασκευής πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη

Το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου αναφέρει τα εξής: "Το σερί των πολύ δύσκολων κι άκρως σημαντικών αγώνων συνεχίζεται, αυτή τη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά την ήττα από την Τσέλσι στην πρεμιέρα του Europa League, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λευκορωσία κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία προέρχεται από νίκη επί της Βίντι.

Ο Δικέφαλος θέλει να δείξει και πάλι το καλό ευρωπαϊκό του πρόσωπο και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει εν όψει των υπόλοιπων τεσσάρων αγώνων του ομίλου. Η αποστολή του ΠΑΟΚ το πρωί της Τετάρτης (03.10) αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για το Μινσκ όπου θα διαμείνει και θα προπονηθεί προκειμένου ν’ αποφύγει την έξτρα μετακίνηση για το Μπαρισάου.

Η ομάδα θα γυμναστεί στις 19:00 στο Dinamo Stadium με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου και νωρίτερα στις 18:15 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ενός ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάχα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:30 στο Borisov Arena, ενώ η τελευταία προπόνηση της ΜΠΑΤΕ θα διεξαχθεί στις 16:00 στο προπονητικό κέντρο Dudinka.

Το πρωί της Παρασκευής (05.10), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Λευκορωσία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ