ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ… πρόλαβε τον Ερυθρό Αστέρα για τον Μιχόγεβιτς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΠΟ ΜΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟ ΜΙΧΟΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΠΟ ΜΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟ ΜΙΧΟΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας "mozzartsport.com" υποστηρίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρθηκε για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, αλλά ο ΠΑΟΚ κινήθηκε αστραπιαία και τον έκανε "δικό" του.

Ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, αλλά ο ΠΑΟΚ πρόλαβε και έκανε τη μεταγραφή, όπως είχε προλάβει τον σερβικό σύλλογο και στην μεταγωγή του Γκόικο Τσίμιροτ.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας " mozzartsport.com" που μεταφέρει και λόγια ανθρώπου της Σαράγεβο που σημείωσε: "Δεν ξέρουμε γιατί ο Ερυθρός Αστέρας δεν πήρε τελικά τον Μιχόγεβιτς, αλλά ξέρουμε πως τον ήθελαν. Είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για τον Ερυθρό Αστέρα".

Στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως ο Ερυθρός Αστέρας περίμενε να πουλήσει τον Νταμιάν Λε Ταλέκ (σύμφωνα με τους Σέρβους ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ) πριν κάνει κίνηση είτε για τον Νεμάνια Μιλούνοβιτς της Μπάτε Μπορίσοφ είτε για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Μάλιστα, γράφεται πως ο ΠΑΟΚ κινήθηκε -μετά το όχι του Λε Ταλέκ- για τον Μιχόγεβιτς και έδωσε 700.000 ευρώ στη Σαράγεβο (από τον ΠΑΟΚ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκαν περίπου 300.000 ευρώ).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ