ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μοίρασε 1000 αδιάβροχα στο Χέρσο

Ο ΠΑΟΚ μοίρασε 1000 αδιάβροχα στο Χέρσο

Στο πλευρό των προσφύγων στέκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέροντας μπάλες, ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα.

O ΠΑΟΚ δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του με την παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της "ασπρόμαυρης ΠΑΕ": "Μια κάποια ανακούφιση στους ανθρώπους που ξεσπιτώθηκαν και ταλαιπωρούνται καθημερινά σε μια άνιση μάχη επιβίωσης προσπαθεί να προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της.

Η αρχή της συντονισμένης προσπάθειας για την παροχή βασικών αγαθών στους πρόσφυγες έγινε από το Χέρσο Κιλκίς, όπου την Τετάρτη 16 Μαρτίου αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, μετέφερε περίπου 1.000 αδιάβροχα – ούτε ο καιρός δεν είναι σύμμαχος αυτών των ανθρώπων – μπάλες, ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα.

Είδη που προσφέρει η ΠΑΕ και φυσικά όλοι όσοι συνέδραμαν από το υστέρημα τους και θα συνεχίσουν να το κάνουν, μεταφέροντας αγαθά σε αθλητικά κέντρα και στο γήπεδο της Τούμπας, φυσικά. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεπής στο ανθρωπιστικό της πρόσωπο, ανταποκρινόμενη σε διαρκή βάση – δίχως τυμπανοκρουσίες – στις ανάγκες ευπαθών πληθυσμών, προσφύγων, παιδιών, οργανώνει αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στους ανθρώπους που «πεθαίνουν» καθημερινά στην Ειδομένη, στα Διαβατά, στο Χέρσο, όπου έχουν στοιβαχτεί καταρρακωμένες ανθρώπινες ψυχές…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ