ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ μίλησε με Βίντβαλντ"

Bremen's goalkeeper Felix Wiedwald gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, March 12, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bremen's goalkeeper Felix Wiedwald gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, March 12, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Bild", ο τερματοφύλακας της Βέρντερ Βρέμης, Φέλιξ Βίντβαλντ είχε κρούση τις προηγούμενες ημέρες απ' τον ΠΑΟΚ.

Σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα "Bild" αναφέρθηκε στο μέλλον του Φέλιξ Βίντβαλντ. "Ο ΠΑΟΚ τον πλησίασε στις αρχές της εβδομάδας", σημείωσε χαρακτηριστικά το Γερμανικό Μέσο, που σημειώνει οτι ο Φέλιξ Βίντβαλντ θα δώσει την απάντησή του στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Το Sport24.gr ενημέρωσε από την Πέμπτη (22/06) για την παρουσία του ονόματος του Βίντβαλντ στη λίστα του Δικεφάλου του βορρά στην αναζήτηση γκολκίπερ, με τους Γερμανούς να επιβεβαιώνουν την κινητικότητα γύρω από την περίπτωσή του, που όμως δύσκολα θα προχωρήσει, κυρίως από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ