ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κλείνει την πόρτα του MLS για Ουάρντα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν συγκεκριμένους λόγους που είναι αρνητικοί στο ενδιαφέρον των Los Angeles FC για τον Αμρ Ουάρντα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για την κρούση των Los Angeles FC για τον Αμρ Ουάρντα, μαζί με την απόφασή της να κλείσει την συγκεκριμένη πόρτα, ειδικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Οι ασπρόμαυροι έχουν στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο πλάνο για τον Αιγύπτιο και από αυτό δεν έχουν σκοπό να παρεκκλίνουν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αμρ Ουάρντα παραχωρήθηκε δανεικός, προκειμένου να βρεθεί σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θα έχει αγωνιστικό χρόνο που θα κρατούσε ανοικτή τη παρουσία του στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Η συνεργασία ΠΑΟΚ και Ατρομήτου έχει κυλίσει ιδανικά, καθώς ο Ουάρντα προσφέρει πολλά στην ομάδα του Περιστερίου και παράλληλα παραμένει στην εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία θα βρεθεί και στο παγκόσμιο κύπελλο.

Στον ΠΑΟΚ αφενός δεν έχουν καμία διάθεση να διαταράξουν τις σχέσεις τους με τον Ατρόμητο, αφετέρου έχουν προαποφασίσει πως το μέλλον του Ουάρντα θα κριθεί μετά το τέλος των φετινών του αγωνιστικών υποχρεώσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κρούση στον ΠΑΟΚ για Ουάρντα από τους Los Angeles FC!
Γ. Σαββίδης: "Κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λαμία, υπάρχει κίνδυνος"
Τελειώνει ο Μπρκιτς από τον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ