ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και η ευκαιρία για Σάμαρντζιτς

Ο ΠΑΟΚ και η ευκαιρία για Σάμαρντζιτς

Ένα από τα ονόματα που απασχολούν τον Φρανκ Άρνεσεν για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ που θα επιδιώξει να ενισχύσει τον Γενάρη, είναι αυτό του Μιράλ Σάμαρντζιτς. Δείτε τι αναφέρει σλοβένικη ιστοσελίδα.

Ένα από τα ονόματα που απασχολούν τον Φρανκ Άρνεσεν για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ που θα επιδιώξει να ενισχύσει τον Γενάρη, είναι αυτό του Μιράλ Σάμαρντζιτς. Στο δημοσίευμαω της najdi.si, συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για δύο μοναδικές επιλογές που έχει η διοίκηση της Ριέκα.

Η πρώτη είναι να μπει στη διαδικασία να διαπραγματευτεί την πώλησή του τώρα, προκειμένου να βγάλει ορισμένα χρήματα από έναν παίκτη που το καλοκαίρι θα φύγει ελεύθερος και η δεύτερη να προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας μαζί του προκειμένου να παραμείνει στα πλάνα του προπονητή, Ματίας Κεκ.

Μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου υπογραμμίζει το γεγονός ότι ΠΑΟΚ και Ριέκα βρήκαν σημείο επαφής το περασμένο καλοκαίρι στην περίπτωση της μεταγραφής Λέοβατς.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάμαρντζιτς ήταν στον πάγκο χθες, στο δεύτερο αγώνα μπαράζ για το εισιτήριο των τελικών του EURO 2016 που διεξήχθη στο Μάριμπορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ