ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και η επιστροφή του Κοντρέρας

Ο ΠΑΟΚ και η επιστροφή του Κοντρέρας
INTIME SPORTS

Διαβάστε για την διερευνητική κρούση που έκανε ο ΠΑΟΚ για να φέρει πίσω τον Πάμπλο Κοντρέρας πριν κλείσει στον Ολυμπιακό. Πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το "χαρτί" Ιβάν Σαββίδης.

Η γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Πάμπλο Κοντρέρας συνέπεσε χρονικά με την αναζήτηση του ΠΑΟΚ για στόπερ.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, η περίπτωση του Χιλιανού αμυντικού που ακόμη αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των φίλων της ομάδας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον Κοντρέρας επικοινώνησε μαζί του θέλοντας να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος που θα μπορούσε να καλλιεργηθεί για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Στην προσπάθειά του μάλιστα να τον δελεάσει, τού μίλησε για την αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την έλευση του Ιβάν Σαββίδη που αλλάζει όλα όσα γνώριζε ο ίδιος για την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην πρώην ομάδα του.

Ο Κοντρέρας άκουσε με ενδιαφέρον όσα του μεταφέρθηκαν, το κασέ του όμως -που σύμφωνα με κάποιους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν πιο ακριβό και από την εποχή που έπαιζε στην ομάδα- κρίθηκε απαγορευτικό, αφού συν τοις άλλοις, υπήρχε και η παράμετρος Κόλο Κόλο και τα χρήματα που θα αξίωνε η ομάδα της Χιλής για να τον αφήσει ελεύθερο.

ΠΣύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση για τα τωρινά δεδομένα του και να δώσει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως. Η συζήτηση έμεινε έκει και η συνέχεια στην υπόθεση Κοντρέρας ήταν γνωστή. Ο Χιλιανός κατέληξε στον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ είχε συμφωνήσει με τον Ματέους Βιβιάν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ