ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ έχει πρόταση από Αγγλία για Πρίγιοβιτς"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Πολωνός δημοσιογράφος Πιοτρ Κοζμίνσκι κάνει λόγο για συγκεκριμένη πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Τούμπας για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και αναρωτιέται αν ο ΠΑΟΚ θα την αποδεχθεί.

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολύ θόρυβο γύρω από το όνομά του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το τελευταίο διάστημα. Δικαιολογημένα, αφού τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Εθνική Σερβίας έχει σκοράρει σημαντικά γκολ αποδεικνύοντας ότι είναι ένας φορ πολύ υψηλής κλάσης.

Ο ίδιος έχει δηλώσει αφοσιωμένος στον στόχο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, φαίνεται ότι οι "σειρήνες" γύρω του ηχούν πολύ έντονα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ανάρτηση του Πολωνού δημοσιογράφου, Πιοτρ Κοζμίνσι, στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτησή του από αγγλική ομάδα.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος αναρωτιέται αν ο ΠΑΟΚ αποδεχθεί την πρόταση και θυμίζει το ποσοστό 10% που έχει ως δικαίωμα μεταπώλησης η Λέγκια Βαρσοβίας από την οποία είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον παίκτη τον Ιανουάριο έναντι 1,9 εκατ. ευρώ.

Όπως έχει ενημερώσει το Sport24.gr, ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να "δέσει" τον Σέρβο φορ με συμβόλαιο ως το 2021 και ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ