ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 1.000.000 ευρώ για Αϊές"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
Έστερσουντ MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, αποκάλυψε ότι μετά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση για πώληση του Χοσάμ Αϊές, ύψους 1.000.000, από τον Δικέφαλο. (VIDEO)

Ο Χοσάμ Αϊές έκανε πολύ καλά παιχνίδια στα ματς της Έστερσουντ με τον ΠΑΟΚ και οι πολύ καλές εντυπώσεις που δημιούργησε, κινητοποίησαν τον μεταγραφικό μηχανισμό του Δικεφάλου. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της σουηδικής ομάδας, Ντάνιελ Κίντμπεργκ στην ιστοσελίδα « op.se», μετά τα δύο παιχνίδια, έγινε πρόταση ύψους 1.00.000 ευρώ από την ελληνική ομάδα για την αγορά του 22χρονου που θα αγωνίζεται στη εθνική Παλαιστίνης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κίντμπεργκ, δήλωσε : «Δεχθήκαμε πρόταση για τον Αϊές, τον Γκόντος και τον Σέμα. Επιλέξαμε να πούμε «όχι» γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτοί οι παίκτες θα ανεβάσσουν κι άλλο στην αξία τους στο μέλλον. Είμαστε ακόμη στην αρχή.

Μπορώ ακόμη να επιβεβαιώσω, ότι λίγο μετά τα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ελληνική ομάδα μας έδειξε ότι της αρέσει ο Χοσάμ (σ.σ. Αϊές). Και το ενδιαφέρον τους ήταν ξεκάθαρο, μόνο αυτό μπορώ να πω».

Ο Αϊές είναι μέσος (γεννημένος στις 14 Απριλίου 1995) και έχει ύψος 1.75.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ