ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης για πιθανή πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο νομικός εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη υποστήριξε πως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν κατέχει μετοχές του Δικεφάλου, καθώς το 91% της Dimera ανήκει στον υιό του και το 9% στη σύζυγό του.

Στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης για πιθανή πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης, τα μέλη της Επιτροπής ρώτησαν για τη μετοχική σύνθεση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, με το νομικό εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, κ. Δρυλλεράκη να υποστηρίζει ότι το 91% της Dimera ανήκει στον υιό του και το 9% ανήκει στη σύζυγο του Ιβάν Σαββίδη.

"Πρέπει να καταρρίψουμε ένα μύθο. Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Είναι απλά πρόεδρος. Οι μετοχές της ΠΑΕ ανήκουν στον υιό του και τη γυναίκα του Ιβάν Σαββίδη. Ο Ιβάν απλά τους συμβουλεύει", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του κ. Δρυλλεράκη, όπως μεταφέρθηκε από ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, επίσης, υποστήριζαν ότι ο Καλπαζίδης είναι τρίτος ξάδερφος του Ιβάν Σαββίδη και πως έτσι μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει. Δηλαδή, ο ΚΑΠ από τον τρίτο βαθμό συγγένειας και μετά δεν απαγορεύει σε κάποιον να αγοράσει μια ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ